• product_banner

Laci Daya

  • Module Power Connector DC50&DC150

    Konektor Daya Modul DC50 & DC150

    Konektor mobil listrik industri-DC50

    Pandhuan desain sambungan kanthi gaya crimping sing endhek lan alus

    Resistensi kontak sithik lan kemampuan konduktivitas saiki sing dhuwur

    Anti geter lan resistansi pengaruh sing kuat

    Lumahing kontak busur sing lancar lan linuwih kontak dinamis sing dhuwur

    Isolasi tinggi, resistensi lan resistensi suhu dhuwur

    Konektor modular, fleksibel

    Desain struktur spring canggih, linuwih kontak dinamis sing dhuwur

    Umum digunakake ing industri

  • Module Power Connector DCL

    Konektor Daya Modul DCL

    Ringkesan:

    Konektor DCL-1 minangka produk khusus kanggo antarmuka daya, sing bisa diganti kanthi produk sing padha ing industri sing padha.

    Produk iki nggunakake desain instalasi ngambang, sing bisa digunakake ing plug-blind ing antarmuka daya. Pilihan bahan band makutha kontak yaiku elastisitas lan tembaga beryllium sing dhuwur. Kanthi nggunakake struktur reed, nduweni karakteristik permukaan kontak elastis sing lancar, ora ana kerusakan ing permukaan agul-agul sing dipasang, lan permukaan kontak maksimum bisa dijamin. Mula, konektor sing nggunakake reed duwe resistensi kontak sing kurang, suhu sing kurang, lan kapasitas nggawa gempa lan getaran sing dhuwur, mula produk sing nggunakake struktur buluh nduweni reliabilitas kontak dinamis sing dhuwur.

  • Module Power Connector TJ38

    Konektor Daya Modul TJ38

    Ringkesan: Konektor modul catu daya TJ38-1 duwe ciri koneksi sing andal, plug alus, resistensi kontak rendah, arus beban tinggi lan kinerja sing apik. Plastik konektor modul iki digawe saka bahan tahan api kelas UL94 v-0. Reed saka bagean kontak digawe saka elastisitas dhuwur lan tembaga beryllium kekuatan dhuwur lan dilapisi perak, sing bisa dipercaya linuwih kontak dinamis produk.

    Ganti Konektor Listrik Amphenol / Amphenol PT

    Ganti Konektor Daya TE ET (ELCON)

    Ganti Te 2042274-1 Kanthi Kontak Coding

    Ganti Te 2042274-2 Tanpa Kontak Coding

     

    1. Nganti 35Amps saben kontak
    2. Stabilitas pungkasan-kanggo-mburi
    3. Low profile, kurang saka 8 mm ing ndhuwur PCB
    4. Aplikasi kabel-to-PCB
    5. Penylametan kait positif
    6. Sudut tengen lan gunung vertikal
    1. Nggarap 35A Saiki, kasedhiya kanggo kabel sing nyambungake.

    2. Soket digunakake kanggo ngelas PCB sing kurang 8mm.

    3. Arah las = vertikal lan horisontal
    4. Werna omah = Ireng

    5. Malaikat pamasangan = vertikal lan horisontal

    6. Sesuai karo proses solder bebas timah, nganti solder gelombang 265 ° C,
    7. Temokake standar ELV lan RoHS
    8. Supaya kompatibel karo Konektor Daya ET:

    A. Perangan no. : 1982299-1, 1982299-2, 1982299-3, 1982299-4, 1982299-6,2178186-3, 2204534-1, 2173200-2, 2178186-3,

    B. Bagéan Ora saka soket 90 °: 1982295-1, 1982295-2,

    C. Bagéyan No soket 180 °: 2042274-1, 2042274-2,
    D. Supaya kompatibel karo konektor Amphenol PT Power: C-PWR-MRA0-01, PWR-FST0-02, PWR-FST0-01, PWR-MRA0-01, C-PWR-FST2-01 ;
    E. Kanggo ngganti kanthi sampurna: bagean Ericsson no.: RPV 447 22/001 / RPV 447 22/501.

     

     

     

     

  • Module Power Connector DJL150

    Konektor Daya Modul DJL150

    Konektor modul daya industri DJL150 duweni ciri koneksi sing andal, dering alus, resistensi kontak sing kurang, arus beban, kinerja sing apik banget, lsp. Lan wis lulus sertifikasi keamanan UL (E319259), seri produk iki nggunakake teknologi canggih jack spring makutha hiperbola rotary minangka kontak, saengga bisa dipercaya kanthi linuwih saka kontak dinamis.

  • Module Power Connector DJL125

    Konektor Daya Modul DJL125

    Konektor modul daya industri DJL125 duwe karakteristik koneksi sing bisa dipercaya, kontak alus, resistensi kontak sing kurang, arus beban, kinerja sing apik banget, lsp. Lan wis lulus sertifikasi keamanan UL (E319259), seri produk iki nggunakake teknologi canggih jack spring makutha hiperbola rotary minangka kontak, saengga bisa dipercaya kanthi linuwih saka kontak dinamis.

     

  • Module Power Connector DJL75

    Konektor Daya Modul DJL75

    Konektor modul DJL75 nduwe ciri koneksi sing bisa dipercaya, kontak alus, resistensi kontak sing kurang, arus beban sing dhuwur lan kinerja sing apik.

    Konektor modul iki nggunakake teknologi canggih jack jack spring kawat sisi loro lan jack spring spring minangka bagean kontak, dadi produk kasebut bisa dipercaya linuwih saka kontak dinamis.

  • Module Power Connector DJL38

    Konektor Daya Modul DJL38

    Produk khusus antarmuka konektor modul DJL produk khusus, lan rekan ing produk sing padha bisa diganti, lan ing taun 2011 lulus sertifikasi keamanan UL (E319259) seri produk iki nggunakake teknologi canggih hiperbolaid saka siji bolongan spring sheet lan bolongan jack kanggo kontak, saengga produk kasebut nduweni reliabilitas kontak dinamis sing dhuwur.

  • Module Power Connector DJL37

    Konektor Daya Modul DJL37

    Produk khusus antarmuka konektor modul DJL produk khusus, lan rekan ing produk sing padha bisa diganti, lan ing taun 2011 lulus sertifikasi keamanan UL (E319259) seri produk iki nggunakake teknologi canggih hiperbolaid saka siji bolongan spring sheet lan bolongan jack kanggo kontak, saengga produk kasebut nduweni reliabilitas kontak dinamis sing dhuwur.

  • Module Power Connector DJL29

    Konektor Daya Modul DJL29

    Produk khusus antarmuka konektor modul DJL produk khusus, lan rekan ing produk sing padha bisa diganti, lan ing taun 2011 lulus sertifikasi keamanan UL (E319259) seri produk iki nggunakake teknologi canggih hiperbolaid saka siji bolongan spring sheet lan bolongan jack kanggo kontak, saengga produk kasebut nduweni reliabilitas kontak dinamis sing dhuwur.

  • Module Power Connector DJL26

    Konektor Daya Modul DJL26

    Produk khusus antarmuka konektor modul DJL produk khusus, lan rekan ing produk sing padha bisa diganti, lan ing taun 2011 lulus sertifikasi keamanan UL (E319259) seri produk iki nggunakake teknologi canggih hiperbolaid saka siji bolongan spring sheet lan bolongan jack kanggo kontak, saengga produk kasebut nduweni reliabilitas kontak dinamis sing dhuwur.

  • Module Power Connector DJL25

    Konektor Daya Modul DJL25

    Produk khusus antarmuka konektor modul DJL produk khusus, lan rekan ing produk sing padha bisa diganti, lan ing taun 2011 lulus sertifikasi keamanan UL (E319259) seri produk iki nggunakake teknologi canggih hiperbolaid saka siji bolongan spring sheet lan bolongan jack kanggo kontak, saengga produk kasebut nduweni reliabilitas kontak dinamis sing dhuwur.

     

  • Module Power Connector DJL18

    Konektor Daya Modul DJL18

     Konektor laci ELCON saiki menehi rating 35Amp sing ngisi daya sinyal UPS konektor18pins DJL18

    Anen power wis ngasilake konektor laci saiki wiwit 2006. Konektor bisa ndhukung arus saka 25Amp nganti 125Amp. Kekuwatan lan sinyal kalorone nggabungake ing siji kasus.

    Kanthi soket crwon spring sing apik lan pin berlapis perak. Iki njamin linuwih kontak.

     

    Fitur ing ngisor iki:

    Sambungan sing bisa dipercaya,

    Nyisipake alus lan dicopot,

    Pasukan sisipan sithik,

    Resistensi kontak sithik,

    Kinerja sing dhuwur saiki lan kinerja sing apik banget.