• faq

FAQ

Apa kobongan konektor kasebut?

Saben konektor nganggo listrik, sing bisa nyebabake kobongan, mula konektor kudu tahan api. Disaranake milih konektor daya sing digawe kanthi bahan tahan api lan bahan pemadaman mandiri.

Apa pengaruh parameter lingkungan menyang konektor?

Parameter lingkungan kalebu suhu, asor, perubahan suhu, tekanan atmosfer lan lingkungan korosi. Amarga lingkungan transportasi lan panyimpenan duwe pengaruh sing signifikan marang konektor, pilihan konektor kudu adhedhasar lingkungan nyata.

Apa kategori konektor?

Konektor bisa diklasifikasikake dadi konektor frekuensi dhuwur lan konektor frekuensi rendah adhedhasar frekuensi. Uga bisa diklasifikasikake adhedhasar wujud dadi konektor bunder lan konektor persegi panjang. Miturut panggunaan, konektor bisa digunakake ing papan cetak, kabinet peralatan, peralatan swara, konektor listrik lan panggunaan khusus liyane.

Apa sambungan sing wis terisolasi?

Sambungan pra-terisolasi uga diarani kontak pamindahan insulasi, sing ditemokake ing taun 1960-an ing AS. Iki nduweni fitur kaya linuwih, biaya murah, gampang digunakake, lan liya-liyane. Teknologi iki wis akeh digunakake ing konektor antarmuka papan. Cocog kanggo sambungan kabel tape. Ora perlu nyopot lapisan insulasi ing kabel, amarga gumantung ing spring kontak sing bentuke U, sing bisa nembus lapisan insulasi, nggawe konduktor mlebu ing alur lan dikunci ing alur spring contact, supaya njamin konduksi listrik ing antarane konduktor lan spring godhong kenceng. Sambungan pra-terisolasi mung kalebu alat sing gampang, nanging kabel kanthi alat ukur kawat kudu dibutuhake.

Apa cara kanggo konektor gabungan?

Cara kalebu las, las tekanan, sambungan kabel-bungkus, sambungan pra-terisolasi, lan pengikat sekrup.

Apa sing kudu dipikirake babagan suhu lingkungan konektor?

Suhu kerja gumantung saka bahan logam lan bahan isolasi konektor. Suhu sing dhuwur bisa ngrusak bahan insulasi, sing nyuda resistensi isolasi lan isolasi sing ora ana voltase tes; Kanggo logam, suhu dhuwur bisa nggawe titik kontak ilang elastisitas, nyepetake oksidasi lan nggawe bahan klambi dadi metamorf. Umume, suhu lingkungan antara -55.

Apa konektor umur mekanik?

Urip mekanik yaiku kaping total kanggo nyolok lan dicabut. Umume, umur Mekanik ana ing antarane 500 nganti 1000 kaping. Sadurunge tekan umur mekanik, resistensi kontak rata-rata, resistensi isolasi lan voltase uji insulasi ora kudu ngluwihi nilai sing dirating.

Apa kekuwatan konektor industri antarmuka papan?

Konektor industri antarmuka ANEN dewan nggunakake struktur integral, para pelanggan bisa kanthi gampang ngetutake ukuran bolongan ing spesifikasi kanggo trepan lan fasten.

Apa tegese "MIM"?

Mould Injeksi Logam (MIM) minangka proses kerja logam sing logam bertenaga alus dicampur karo bahan pengikat kanggo nggawe "bahan baku" sing banjur dibentuk lan dikuatake kanthi cetakan injeksi. Iki minangka teknologi dhuwur sing wis dikembangake kanthi cepet sajrone taun-taun iki.

Apa konektor IC600 lanang bakal rusak yen mudhun saka dhuwur sing beda?

Ora, konektor lanang IC600 wis dites ing ngisor iki.

Apa bahan baku terminal konektor industri IC 600?

Bahan kalebu kuningan H65. Isi tembaga dhuwur lan lumahing terminal ditutupi perak, sing umume nambah konduktivitas konektor.

Apa bedane antarane konektor daya ANEN lan liya-liyane?

Konektor daya ANEN bisa cepet nyambung lan nyopot. Bisa mindhah listrik lan voltase kanthi tetep.

Apa sing digunakake kanggo konektor industri?

Konektor industri cocok kanggo stasiun tenaga listrik, mobil generator darurat, unit tenaga listrik, jaringan listrik, dermaga, lan penambangan, lsp.

Kepiye cara nyambung konektor industri antarmuka IC 600 Board?

Prosedur plugging: Tandha ing plug lan soket kudu diantrekake. Lebokake nganggo stopkontak menyang halte, banjur lebokake tekanan aksial terus muter menyang sisih tengen (dideleng saka colokan ing arah sisipan) nganti kunci bayonet dipasang.

Prosedur unplugging: Push plug in more and turn left at the same time (adhedhasar arah nalika insert) nganti tandha ing colokan ditampilake ing garis lurus, banjur tarik colokan kasebut.

Kepiye nyoba bukti driji ing konektor?

Langkah 1: lebokake pucuk driji saka driji menyang sisih ngarep produk nganti ora bisa disurung.

Langkah 2: lebokake tiang negatif multimeter ing sisih ngisor produk nganti tekan terminal interior.

Langkah 3: gunakake tiang positif multimeter kanggo nyentuh bukti driji.

Langkah 4: yen nilai resistensi nol, mula bukti driji durung tekan terminal lan tes kasebut lulus.

Apa kinerja lingkungan?

Kinerja lingkungan kalebu resistensi suhu, tahan lembab, geter lan pengaruh.

Tahan panas: suhu kerja paling dhuwur kanggo konektor yaiku 200.

Apa deteksi gaya pamisahan bolongan siji?

Kekuwatan pamisahan bolongan siji nuduhake kekuwatan pamisahan bagean kontak saka gerakane menyang motor, sing digunakake kanggo makili kontak ing antarane pin sisipan lan soket.

Apa deteksi instan?

Sawetara terminal digunakake ing lingkungan geter dinamis.

Eksperimen iki mung digunakake kanggo nyoba apa resistensi kontak statis wis mumpuni, nanging ora bisa dipercaya ing lingkungan sing dinamis. Gagal listrik sing cepet bisa uga katon ing konektor sing nduweni kualifikasi ing tes lingkungan simulasi, mula kanggo sawetara syarat linuwih saka terminal, yaiku luwih becik nindakake tes getaran dinamis kanggo netepake reliabilitase.

Kepiye carane mriksa kualitas terminal?

Nalika milih terminal kabel, kudu mbedakake kanthi tliti:

Pisanan, deleng tampilan, produk sing apik kaya kerajinan tangan, sing menehi perasaan seneng lan nyenengake wong;

Kapindho, pilihan bahan kudu apik, bagian insulasi kudu digawe saka plastik rekayasa tahan api lan bahan konduktif ora digawe saka wesi. Sing paling penting yaiku ngolah benang. Yen pangolahan benang ora apik lan wayahe torsi ora mencapai standar, fungsi kabel bakal ilang.

Ana papat cara gampang kanggo nyoba: visual (mriksa tampilan); jumlah bobot (yen entheng banget); nggunakake geni (retardant semangat); coba torsi.

Apa resistensi busur?

Resistensi busur yaiku kemampuan kanggo tahan busur saka bahan insulasi ing sadawane permukaan ing kahanan uji coba sing ditemtokake. Ing eksperimen kasebut digunakake kanggo ngganti voltase dhuwur kanthi arus cilik, kanthi bantuan busar listrik ing antarane rong elektroda, sing bisa ngira resistensi busur bahan jampel, adhedhasar wektu sing larang kanggo mbentuk lapisan konduktif ing permukaan.

Apa resistensi sing kobong?

Resistensi kobong yaiku kemampuan kanggo nolak kobong bahan isolasi nalika kontak karo kobongan. Kanthi nambah bahan insulasi, luwih penting kanggo nambah resistensi pembakaran insulator lan nambah resistensi bahan isolasi liwat macem-macem tegese. Yen luwih dhuwur resistensi geni, luwih aman keamanan sampeyan.

Apa kekuwatan tarik?

Iki minangka stres tarik maksimum sing ditanggung conto ing tes tarik.

Iki minangka tes sing paling umum digunakake lan ditrapake kanggo tes sifat mekanik bahan insulasi.

Apa kenaikan suhu?

Nalika suhu kanggo peralatan listrik luwih dhuwur tinimbang suhu ruangan, keluwih kasebut diarani kenaikan suhu. Nalika daya aktif, suhu konduktor bakal nambah nganti stabil. Kondisi stabilitas mbutuhake prabédan suhu ora luwih saka 2.

Apa paramèter keamanan konektor?

Resistensi isolasi, resistensi kanggo tekanan, kobongan.

Apa tes tekanan bola?

Tes tekanan bola yaiku tahan panas. Sipat ketahanan termodurik tegese bahan, utamane termoplastik duweni sifat kejut anti-termal lan anti-deformasi kanthi kahanan panas. Tahan panas bahan umume diverifikasi kanthi tes tekanan bal. Tes iki ditrapake kanggo bahan isolasi sing digunakake kanggo nglindhungi awak listrik.