• solution

Hardware Elektroakoustik

Hardware Elektroakoustik

  • Metal Mesh manufacture

    Pabrik Mesh Logam

    Houd Industrial International Limited (HOUD) minangka pabrikan utama bolong logam lan konektor listrik. HOUD minangka bagean saka Grup NBC. Dumunung ing Kutha Dongguan, China, kanthi kantor ing Shanghai, Dongguan (HOUD), Hong Kong, lan AS. HOUD Kita wis nemtokake jangka panjang ...
    Waca liyane
  • Earphone Structure Solutions

    Solusi Struktur Earphone

    Kanthi kemajuan jaman, panjaluk wong kanggo headphone ora bakal wareg maneh karo lagu-lagu sederhana nanging luwih akeh fungsi kanggo headphone. Panjaluk konsumen bakal ngrangsang produk headset menyang arah nirkabel lan cerdas, kalebu interaksi swara, ...
    Waca liyane