• about_us_banner

Babagan Kita

Babagan Kita

Houd Industrial Internal didegaké ing taun 2006, Bisnis fokus ing konektor saiki sing dhuwur, hardware Electro-akustik, manufaktur sabuk kawat lan pamrosesan logam sing tepat minangka stamping lan puter ...

NBC didegaké ing taun 2006 lan miwiti bisnis saka konektor saiki sing dhuwur.

Pendaftaran merek dagang ANEN disetujoni ing taun 2007.

Perusahaan NBC diakoni minangka Perusahaan Hi-Tech Nasional.

Produsen utama China ing industri konektor daya saiki.

Pemasok emas kanggo Bose / AKG / JBL… ..

Konektor NEN didhaptar dening Laboratorium Underwriter lan duwe label UL.

Nganyari sistem manajemen mutu menyang ISO 9001: 2008 & 14001.

Konektor dikenali Paten 40 + ……

Pabrik didegake ing taun 2009 kanggo manufaktur lan R&D. Saka merek independen nganti pemasaran global, Houd negesake inovasi sing pertama lan berkualitas kanggo dadi perusahaan Hi-Tech…

Pemasok emas kanggo struktur hardware headphone.

Produsen utama China ing industri konektor daya saiki.

Pemasok emas kanggo struktur hardware headphone.

Produsen utama China ing industri konektor daya saiki.

Pemasok pilihan kanggo sistem tenaga transit sepur.

Pemasok emas kanggo Bose / AKG / JB ...

Kita minangka motto perusahaan: Kehormatan, Integritas, Komitmen, Disiplin, Kehakiman.

Matur nuwun kanggo pelanggan, pangenalan kanggo kabeh karyawan sing kerja keras, jembar lan tanpa pamrih tegese HOUD (apik banget ...