• product_banner

Konektor Industri

  • 300A~600A Industrial connector

    300A ~ 600A Konektor industri

    Paling laris konektor industri listrik 600A 1000v disetujoni UL disetujoni

    >> Konektor Putaran Industri Anen 

     

    Seri Konektor Industri Tenaga Daya dibentuk khusus, gantung saka paduan tembaga sing dilapisi perak utawa emas miturut aplikasine. Kanthi tekanan spring konstan, konektor njaga kontak terus karo permukaan kontak, nyebabake resistensi kontak sing konstan.

    Teknologi konektor anen ngidini kita memenuhi syarat sing akeh banget lan nemokake solusi kanggo kendala sing paling abot, kalebu listrik (nganti pirang-pirang kA), termal (nganti 350 derajat), lan mekanik, kanthi daya tahan kontak nganti nganti 1 yuta siklus kawin