• product_banner

Gabungan konektor Daya PA120

Katrangan singkat:

Fitur:

• Sistem kontak ngusap rata

Resistensi kontak minimal ing tumindak ngusap saiki sing dhuwur ngresiki permukaan kontak sajrone sambungan / pedhot.

• Dara dove cetakan

Ngamanake konektor individu menyang rakitan "kunci" sing nyegah kesalahan sambungan karo konfigurasi sing padha.

• Desain tanpa gender sing bisa diijolake Nggawe rakitan gampang lan nyuda stok.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

• Macem-macem desain warna, bahan yaiku UL 94V-0

• Hubungi Barrel Wire Ukuran 2-6AWG

• Sekumpulan konektor digawe saka siji omah lan siji terminal

• Rating Tegangan AC / DC 600V

• Dirating saiki 120A

• Tegangan Kanthi Dielektrik 2200 Volt AC

• Range Suhu -20 ℃ -105 ℃

• Ganti produk listrik Anderson

• Inovasi independen, riset independen lan pangembangan kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas paling apik, produk sing paling kompetitif, kanggo sambungan tenaga kanggo nggawe kemungkinan tanpa wates

Aplikasi:

Serangkaian produk kasebut cocog karo sertifikasi UL, CUL sing ketat, sing bisa digunakake kanthi aman ing komunikasi logistik. Piranti sing didhukung listrik, sistem UPS Kendaraan listrik. peralatan medis daya AC / DC lsp. industri sing akeh lan wilayah paling akeh ing saindenging jagad.

Parameter Teknis:

Dinilai saiki (Amperes)

120A

Rating Tegangan AC / DC

600V

Hubungi Barrel Wire Size (AWG)

2 ~ 6AWG

Materi kontak

Tembaga 、 Piring nganggo perak

Bahan isolasi

PC

Flammabilitas

UL94 V-0

Urip
a. Tanpa mbukak (Hubungi / Medhot sambungan)
b. Kanthi Beban (Hot Plug 250 Siklus & 120V)

Nganti 10.000

60A

Resistensi Kontak rata-rata (mikro-ohm)

<140 μΩ

Resistansi Isolasi

5000MΩ

rata-rata Sambungan \ pedhot (N)

50N

Konektor nyekel kekuwatan (Ibf)

450N Min

Range Suhu

-20 ° C ~ 105 ° C

Tegangan sing Dielektrik

2200 Volt AC

| Omah

Combination of Power connector PA120-2
Combination of Power connector PA120-1
Nomer Bagéan Warna Perumahan
PA120B0-H Ireng
PA120B1-H Coklat
PA120B2-H Abang
PA120B3-H Oranye
PA120B4-H Kuning
PA120B5-H Ijo
PA120B6-H Biru
PA120B7-H Ungu
PA120B8-H Klawu
PA120B9-H Putih

| Terminal

Nomer Bagéan

-A- (mm)

-B- (mm)

-C- (mm)

-D- (mm)

Kabel

PA1319G2-T

52.0

11.1

8.7

22.0

2AWG

PA1319G4-T

52.0

11.1

7.5

22.0

4AWG

PA1319G6-T

52.0

11.1

5.6

22.0

6AWG

| Grafik munggah suhu

| Kontak Terminal PCB

Combination of Power connector PA120-6

Nomer Bagéan

-A- (mm)

-B- (mm)

-C- (mm)

-D- (mm)

-E (mm)

120 BBS

77.0

11.2

9.7

# 10-24 THD.

2.5

| Dimensi sing dipasang

Combination of Power connector PA120-7

Jinis

-A- (mm)

-B- (mm)

-C- (mm)

-D- (mm)

-E- (mm)

-F- (mm)

-G (mm)

120 BBS

68.6

5.1

3.0-19.6

23.6

21.1

7.4

6.4


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita