Tampilan produk

Serangkaian produk kasebut cocog karo sertifikasi UL, CUL sing ketat, sing bisa digunakake kanthi aman ing komunikasi logistik. Piranti sing didhukung listrik, sistem UPS Kendaraan listrik. peralatan medis daya AC / DC lsp. industri sing akeh lan wilayah paling akeh ing saindenging jagad.

  • Combination-of-Power-connector-PA45-2
  • Combination-of-Power-connector-PA45

Produk liyane

  • company img1
  • company img2
  • company img3
  • company img4

Napa Pilih Kita

NBC Electronic Technologic Co., Ltd. (NBC) adhedhasar ing Dongguan City, China, kanthi kantor ing Shanghai, Dongguan (Nancheng), Hong Kong, lan AS. Jeneng perusahaan sing misuwur, ANEN, minangka simbol keamanan produk, kehandalan, lan efisiensi energi. NBC minangka pabrikan utama hardware electroacoustic lan konektor listrik. Kita wis nggawe hubungan mitra jangka panjang karo akeh merek top-level ing donya. Pabrik kita wis lulus sertifikasi ISO9001, ISO14001, IATF16949.

Warta Perusahaan

Babagan pangembangan teknologi filter konektor daya

Kanthi pangembangan teknologi panyaring konektor daya, teknologi penyaringan efektif banget kanggo nyegah gangguan elektromagnetik, utamane kanggo sinyal EMI ngalihake pasokan listrik, sing bisa menehi pengaruh sing apik kanggo konduksi interferensi lan radiasi gangguan. Beda ...

Elingi aspek kasebut nalika tuku konektor daya

Konektor daya sing tuku ora bisa dadi wong sing kudu ngrampungake, ana akeh tautan, kanggo akeh profesional sing melu, wong sing ngerti tenan babagan kualitas konektor, konektor sing bisa digunakake kanthi ngadeg utawa tiba saben komponen , sawetara wong nyekel rega kon ...

  • Geser plastik geser plastik berkualitas tinggi