• product_banner

Gabungan konektor Daya PA350

Katrangan singkat:

Fitur:

• Sistem kontak ngusap rata

Resistensi kontak minimal ing tumindak ngusap saiki sing dhuwur ngresiki permukaan kontak sajrone sambungan / pedhot.

• Dara dove cetakan

Ngamanake konektor individu menyang rakitan "kunci" sing nyegah kesalahan sambungan karo konfigurasi sing padha.

• Desain tanpa gender sing bisa diganti

Nggawe rakitan gampang lan nyuda stok.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

• Macem-macem desain warna, bahan yaiku UL 94V-0

• Hubungi Kawat Barel Ukuran 1 / 0-3 / 0AWG

• Sekumpulan konektor digawe saka siji omah lan siji terminal

• Rating Tegangan AC / DC 600V

• Dinilai saiki 350A

• Tegangan Kanthi Dielektrik 2200 Volt AC

• Range Suhu -20 ℃ -105 ℃

• Ganti produk listrik Anderson

• Inovasi independen, riset independen lan pangembangan kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas paling apik, produk sing paling kompetitif, kanggo sambungan tenaga kanggo nggawe kemungkinan tanpa wates.

Aplikasi:

Serangkaian produk kasebut cocog karo sertifikasi UL, CUL sing ketat, sing bisa digunakake kanthi aman ing komunikasi logistik. Piranti sing didhukung listrik, sistem UPS Kendaraan listrik. peralatan medis daya AC / DC lsp. industri sing akeh lan wilayah paling akeh ing saindenging jagad.

Parameter Teknis:

 Dinilai saiki (Amperes)

350A

Rating Tegangan AC / DC

600V

Hubungi Barrel Wire Size (AWG)

1 / 0AWG-3 / 0AWG

Materi kontak

Tembaga 、 Piring nganggo perak

Bahan isolasi

PC

Flammabilitas

UL94 V-0

Urip
a. Tanpa mbukak (Hubungi / Medhot sambungan)
b. Kanthi Beban (Hot Plug 250 Siklus & 120V)

Nganti 10.000

100A

Resistensi Kontak rata-rata (mikro-ohm)

<50μΩ

Resistansi Isolasi

5000MΩ

rata-rata Sambungan \ pedhot (N)

110N

Konektor nyekel kekuwatan (Ibf)

500N Min

Range Suhu

-20 ° C ~ 105 ° C

Tegangan sing Dielektrik

2200 Volt AC

| Omah

Combination of Power connector PA350
Nomer Bagéan Warna Perumahan
PA350B0-H Ireng
PA350B1-H Coklat
PA350B2-H Abang
PA350B3-H Oranye
PA350B4-H Kuning
PA350B5-H Ijo
PA350B6-H Biru
PA350B7-H Ungu
PA350B8-H Klawu
PA350B9-H Putih

| Terminal

Nomer Bagéan

-A- (mm)

-B- (mm)

-C- (mm)

-D- (mm)

Kabel

PA917-T

73.5

25.7

11.1

16.0

l / 0AWG

PA907-T

73.5

25.7

12.6

16.0

2 / 0AWG

PA916-T

73.5

31.4

16.0

19.0

3 / 0AWG

| Grafik munggah suhu

| Kontak Terminal PCB

Combination of Power connector PA350-04

Nomer Bagéan

-A- (mm)

-B- (mm)

-C- (mm)

-D- (mm)

-E (mm)

350 BBS

131.8

22.5

17.0

# 3 / 8-19 THD.

3.0

| Dimensi sing dipasang

Combination of Power connector PA350-05

Jinis

-A- (mm)

-B- (mm)

-C- (mm)

-D- (mm)

-E- (mm)

-F- (mm)

-G (mm)

350 BBS

113

5.0

3.0

34.9

33.8

13.4

11.8


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita