• about_us_banner

Tanggung jawab Sosial

Tanggung jawab Sosial

Perawatan Karyawan

> Priksa kesehatan lan kesejahteraan karyawan.

> Nggawe luwih akeh kesempatan kanggo karyawan nyadari potensine.

> nambah kebahagiaan karyawan

HOUD (NBC) nggatekake pendhidhikan lan kepatuhan etika karyawan, lan kesehatan lan kesejahteraane, nawakake lingkungan kerja lan swasana sing kepenak kanggo mesthekake yen wong sing kerja sithik bisa entuk wektu kanthi cukup. Kanthi terus ningkatake perusahaan, kita nggatekake program pangembangan karir karyawan, nggawe luwih akeh kesempatan kanggo mujudake nilai pribadi, impen.

- Gaji

Selaras karo peraturan pamrentah, kita nawakake gaji ora bakal kurang saka sarat upah minimum pamrentah, lan ing wektu sing padha, struktur gaji kompetitif bakal dileksanakake.

- Kesejahteraan

HOUD (NBC) nyiyapake sistem keamanan karyawan kalebu, patuh hukum lan disiplin dhiri disaranake. Kanggo nambah inisiatif lan kreativitas karyawan, program insentif minangka penghargaan finansial, penghargaan administratif lan penghargaan kontribusi khusus wis disiyapake. Lan ing wektu sing padha, kita duwe penghargaan tahunan minangka "penghargaan manajemen inovasi lan proposal rasionalisasi

- Perawatan Kesehatan

OT kudu adhedhasar sukarela karyawan, kabeh wong kudu duwe paling ora cuti saben minggu. Persiyapan puncak produksi, program pelatihan kerja silang kerja bakal njamin karyawan bisa nanggapi tugas kerja liyane. Ing tekanan kerja karyawan, ing HOUD (NBC), supervisor dijaluk ngurus kesehatan fisik lan mental karyawan, ngatur kegiyatan kanggo nambah komunikasi bawahan unggulan, ngatur kegiatan pambangun tim kanggo nambah swasana tim, nambah pangerten lan kapercayan lan kohesi tim .

Pemeriksaan fisik gratis ditawakake, masalah kesehatan sing didhasarake bakal dilacak lan tuntunan bakal ditawakake.

Lingkungan

> Ngleksanakake strategi "keamanan, lingkungan, andal, hemat energi".

> Gawe produk lingkungan.

> Ngleksanakake penghematan hemat energi lan emisi kanggo nanggepi perubahan iklim.

HOUD (NBC) menehi perhatian kanthi lengkap babagan persyaratan lingkungan, nggunakake energi, sumber daya kanthi efektif lan efektif kanggo nyuda biaya lan nambah manfaate lingkungan. Nyuda pengaruh lingkungan sing negatif kanthi inovasi kanggo meksa pembangunan karbon sedheng.

- Konservasi energi lan pengurangan emisi

Konsumsi energi utama ing HOUD (NBC): Ngonsumsi produksi lan tenaga listrik, konsumsi LPG perumahan, minyak solar.

- limbah

Polusi banyu utama: limbah domestik

- Polusi swara

Polusi swara utama yaiku: kompresor udara, slitter.

- sampah

Kalebu sampah sing bisa didaur ulang, mbebayani, lan sampah umum. Utamane: bit ganjil, produk gagal, peralatan / wadhah / bahan sing ditinggalake, bahan kemasan sampah, alat tulis sampah, kertas sampah / pelumas / kain / lampu / batere, sampah domestik.

Komunikasi Pelanggan

HOUD (NBC) negesake orientasi pelanggan, kanthi komunikasi sing luwih adoh kanggo ngerti apa sing dikarepake karo para pelanggan, kanthi proaktif bisa menehi komitmen. Kanggo nambah kepuasan pelanggan, layanan pelanggan, kanggo nyedhaki kerja sama jangka panjang lan win-win karo pelanggan.

HOUD (NBC) ngarepake pelanggan dadi tata letak lan perbaikan produk, manawa aplikasi pelanggan bisa nanggepi wektu, kanthi cepet menehi kebutuhan pelanggan, supaya luwih migunani tumrap pelanggan.

Komunikasi Interpersonal

Ana komunikasi resmi lan informal ing HOUD (NBC). Karyawan bisa menehi komplain utawa menehi saran langsung marang supervisor utawa manajemen sing luwih dhuwur. Kothak saran dilebokake kanggo nglumpukake swara saka karyawan ing kabeh level.

Bisnis sing Adil

Manungsa waé dibayar babagan ukum, pendhidhikan etika sing jujur ​​lan bisnis. Nglindhungi hak cipta dhewe lan ngajeni hak cipta wong liya. Mbangun sistem anti-korupsi bisnis sing efektif lan transparan.

Salin nengen

HOUD (NBC) ngati-ati babagan akumulasi teknis inti lan perlindungan properti intelektual. Investasi R&D ora tau kurang saka 15% penjualan taunan, melu nindakake standar internasional. Ngormati kekayaan intelektual wong liya, kanthi sikap terbuka, ramah, tundhuk lan ngetrapake aturan kekayaan intelektual internasional,

Liwat negosiasi, lisensi silang, kerja sama lsp. Ngrampungake masalah properti intelektual. Kangge babagan tumindak pelanggaran, NBC bakal gumantung karo lengen legal kanggo njaga kepentingan awake dhewe.

Operasi kanthi Aman

HOUD (NBC) njupuk kabijakan "prioritas utama keamanan, fokus ing ati-ati", kanthi implementasi pelatihan manajemen kesehatan lan keamanan karir, menehi aturan manajemen lan arah operasi kanggo ningkatake keamanan produksi lan kacilakan.

Kesejahteraan Masyarakat

HOUD (NBC) minangka pendukung ilmu pengetahuan lan teknologi, budidaya bakat, ningkatake lapangan kerja. Aktif kanggo kesejahteraan umum, masyarakat bali, kontribusi kanggo wilayah lokal kanggo tumindak perusahaan lan warga sing tanggung jawab.