• advantage

Laboratorium independen, alat inspeksi canggih, entuk UL, CUL dll. Sertifikat Uni Eropa.

Kontrol kualitas ing desain nalika kita lagi ngembangake produk, ngontrol proses, nglengkapi piranti uji coba & teknik kontrol, sauntara dikirim menyang pusat uji coba pihak katelu kanggo verifikasi, kualitas produk sing diasuransiake. Tansah ing orientasi Pelanggan, kuatake komunikasi karo pelanggan, kanggo ngerti panjaluk sing nyedhiyakake layanan sing paling apik, peralatan uji coba sing sampurna terus-terusan, ningkatake kemampuan kontrol kualitas, kanggo nambah kepuasan pelanggan, ngawula pelanggan, entuk kerja sama jangka panjang & win-win karo pelanggan.

UL

Pabrik ngliwati ISO9001, ISO14001.

Gumantung ing tim QC, nyampurnakake manajemen internal pabrik kanthi terus-terusan, ngleksanakake SOP, ngolah, nyederhanakake, sistematisasi, kanggo nambah efektivitas operasi, nyuda risiko operasi staf, asuransi kontrol kualitas produk. Gabungan karo sistem audit internal / njaba perusahaan, optimalisasi, perbaikan terus-terusan.

Nganggo garis produksi frekuensi variabel, ngleksanakake lini produksi perakitan otomatisasi, ngenalake sistem ERP

Kanggo nambah stabilitas kualitas & efisiensi produksi, ngleksanakake perakitan otomatisasi, operasi E, nambah efektivitas kerja, menehi solusi kompetitif kanggo pelanggan.

W2