• product_banner

Kawat Elektronik konsumen

  • Male and females 2pin magnetic charging USB cable connector for LED

    Konektor kabel USB pengisian daya magnetik lanang lan wadon 2pin kanggo LED

    Konektor kabel USB pengisian daya magnetik lanang lan wadon 2pin kanggo LED

    Konektor kabel USB listrik listrik wanita kanggo gas

     

    1) SmartBand / SmartWatch / Blutooth lan elektronik sing bisa digunakake;

    2) Tablet PC / Latop / Ponsel;

    3) Piranti cilik / Smart home / kothak Suara LED senter / Headset;

    4) Produk piranti medis;

    5) Mesin Coffeemaker / Dancing

  • Wire Processing for Consumer Electronics

    Ngolah Kawat kanggo Elektronik Konsumen

    Ngolah Kawat kanggo Elektronik Konsumen

    Kustomisasi, kerja sama kabeh-kabeh lan respons cepet

    Peralatan pangolahan canggih, pengalaman pangolahan sing sugih

    Kemampuan pemrosesan sing kompleks lan macem-macem

    Produsen kabel mandiri, biaya murah lan pangiriman cekak

    Layanan Berkualitas Tinggi, Majelis Kabel Teknologi Tinggi

    Layanan kanggo tenaga UPS, medis, komunikasi, elektromekanik, lalu lintas rel, industri mobil dll.

  • Consumer Electronics Wire Processing

    Pangolahan Kawat Elektronik konsumen

    Pangolahan Kawat Elektronik konsumen

    Kustomisasi, kerja sama kabeh-kabeh lan respons cepet

    Peralatan pangolahan canggih, pengalaman pangolahan sing sugih

    Kemampuan pemrosesan sing kompleks lan macem-macem

    Produsen kabel mandiri, biaya murah lan pangiriman cekak

    Layanan Berkualitas Tinggi, Majelis Kabel Teknologi Tinggi

    Layanan kanggo tenaga UPS, medis, komunikasi, elektromekanik, lalu lintas rel, industri mobil dll.

  • Consumer Electronics Wire

    Kawat Elektronik konsumen

    Kawat Elektronik konsumen

    Kustomisasi, kerja sama kabeh-kabeh lan respons cepet

    Peralatan pangolahan canggih, pengalaman pangolahan sing sugih

    Kemampuan pemrosesan sing kompleks lan macem-macem

    Produsen kabel mandiri, biaya murah lan pangiriman cekak

    Layanan Berkualitas Tinggi, Majelis Kabel Teknologi Tinggi

    Layanan kanggo Luminaire 、 LED lsp.