• about_us_banner

Budaya & Nilai Perusahaan

Budaya & Nilai Perusahaan

Napa Banget Ditetepake

Matur nuwun kanggo pelanggan, pangenalan kanggo kabeh karyawan sing kerja keras, jembar lan tanpa pamrih tegese HOUD (kebecikan, moral).

NBC tegese akeh pegawe, toleransi, ngupaya sampurna lan ngunggulake awake dhewe, tegese semangat ora bakal kendhat, golek sing apik. NBC yaiku saka 3 grapheme pertama kanggo lafal mandarin (NaBaiChuan), logo ireng lan abang tegese "segara nglumpukake atusan segara kanggo nyetel perusahaan" sing gedhe.

Budaya Brand

Perusahaan Merek Anen, njupuk jeneng cekak "Anen"

anenlogo

Komitmen Brand Kita

Ngirit energi lan lingkungan sing dipercaya.

Konten Merek Kita

Kita negesake orientasi pelanggan, negesake komunikasi karo pelanggan, ngerti banget pangarepan pelanggan lan kanthi aktif nyukupi kabutuhane, kanthi inisiatif njupuk tanggung jawab, kanggo nambah kepuasan pelanggan. Priksa manawa pelanggan sukses, nyedhaki kerja sama jangka panjang lan menang kaping pindho.

Layanan

Kepuasan sampeyan dudu asil, mung wiwitan anyar.

Pakurmatan

Jujur lan andal: Sacara jujur ​​kanggo saben wong, kanggo nggawe dhasar perusahaan. Jujur karo awak dhewe, mesthi siyap tanggung jawab, sadhar kekuwatan lan kekurangan awak dhewe, terus dandan. Lan ayo komunikasi kanthi tulus kanthi tulus, coba supaya kepercayaan sampeyan.

Kerjasama

Kita ngrungokake saran karyawan kanthi ati-ati, kanthi aktif ngrembug masalah teknis karo pelanggan lan menehi saran, kanthi kerja sama sing luwih adoh kanggo ningkatake lingkungan industri, nggawe keuntungan lan nuduhake keuntungan bareng karo para pemangku kepentingan, lan ngadhepi kesempatan lan tantangan bebarengan.

Inovasi

Dipercaya karo NBC, kita bisa nggayuh kekarepan sampeyan lan mesthi bisa luwih apik! Kanthi sikap positif, NBC bisa ngerti lan nyekel tren pangembangan industri, adhedhasar kabutuhan pelanggan, inovasi terus-terusan, nyetel tim teknis sing kuwat, nawakake produk lan solusi sing luwih kompetitif, nggawe nilai kanggo pelanggan kanthi terus-terusan.

Globalisasi

Nggolek mitra bisnis kanthi global, operasi lokal, nawakake layanan paling apik kanggo pelanggan.

Tujuan Perusahaan

Ilmu, Perawatan manungsa, pakurmatan, kualitas, tanggap cepet, kepengin banget.

Prinsip Operasi

Tulus, kualitas apik bisa dipercaya, praktis, mupangat, entuk Win-Win.

Motto Perusahaan

Kehormatan, integritas, komitmen, disiplin dhiri, keadilan

Target Target

Adhedhasar negara asal, layani global, kanggo nggawe perusahaan multinasional sing mulia.

Kebijakan Manajemen

Nandhesake nilai orientasi pelanggan, adhedhasar para perjuangan, langkah demi langkah, terus ningkatake organisasi, proses, produk lan prestasi, supaya perusahaan dadi pembangunan jangka panjang sing stabil. Nganggo manajemen terdesentralisasi, menehi tugas kanggo wong sing bener, tetep njaga aturan ganjaran lan paukuman; tundhuk marang angger-anggering Toret, tetep adil lan adil, Nggawe program insentif sing cukup, supaya sukses kanggo karyawan.

Nilai

Kanggo adaptasi pangowahan revolusioner ing industri, Nabaichuan, perusahaan kasebut terus inovasi babagan kabutuhan lan teknologi pelanggan, mbukak lan kerja sama karo industri kasebut lan terus-terusan nggawe nilai kanggo para pelanggan lan masarakat. Nabaichuan darmabakti kanggo memperkaya komunikasi lan urip masarakat lan ningkatake efisiensi kerja. Sekaligus, kita ngupayakake dadi pilihan pertama lan mitra paling apik para pelanggan, lan dadi merek favorit.

Kebijakan Kualitas

Ngrungokake kanthi aktif lan ngerteni kebutuhan pelanggan; tulus nawakake layanan sing sampurna.

Manajemen ilmiah sing berorientasi ing manungsa, unggul.

Keamanan lan lingkungan, Pembangunan harmoni, kepuasan pelanggan.

Kebijakan HR

HOUD (NBC) mikirake Sumber Daya Manusia minangka dhasar lan mesin pembangunan perusahaan. NBC nemokake lan menehi rekomendasi wong sing duwe bakat kanthi aktif, entuk kabeh jinis bakat teknis lan manajemen saka industri iki, kanggo nggawe tim manajemen sing kuat lan tim teknis kreatif.

Prinsip inti: nawakake kesempatan kanggo wong-wong sing pengin nggawe apa-apa, nawakake posisi sing pas kanggo wong sing bisa nindakake apa-apa, pahala wong sing wis ngrampungake.

1. Bakat milih

Standar, kepribadian lan sifat pilihan bakat paling penting, etika dadi prioritas utama, banjur kita jaga sing gelem kerja ing perusahaan, lan ngati-ati komitmen lan gegayuhan, mula kita nyoba lan pengalaman kerja, sing terakhir yaiku jurusan lan pendhidhikan.

2. Latihan bakat

Peningkatan kemampuan karyawan penting kanggo pangembangan perusahaan, pelatihan karyawan dadi penting banget kanggo iki. HOUD (NBC) nawakake pelatihan saka ilmu dhasar nganti katrampilan profesional kanggo karyawan adhedhasar posisi lan sarat bisnis. Karyawan anyar bakal duwe orientasi komprehensif, model peningkatan katrampilan magang magang digunakake kanggo nulungi karyawan anyar supaya bisa integral ing lapangan kanthi cepet

3. Aplikasi bakat

Kebijakan aplikasi bakat ing HOUD (NBC): komitmen, kepinginan sinau, kemampuan praktis sing kuwat, gelem tanggung jawab, disiplin, kerja tim sing apik. Adhedhasar prestasi, kemampuan dihargai ing NBC, yen sampeyan nindakake pakaryan sing apik, pinunjul, sampeyan bakal diangkat dadi posisi sing pas kanggo nambah latihan. Sekaligus, aplikasi bakat adhedhasar fitur-fiture. Sing bisa ngatasi potensine yaiku bakat kanthi sawetara cara. Kita bakal menehi posisi sing pas kanggo karyawan adhedhasar level, kekuwatan, pengalaman, karaktere, njamin bakat manungsa digunakake kanthi kauntungan sing paling apik, njamin NBC kanthi terus maju, kanthi cepet lan efisien.

4. Penahanan bakat

Pangembangan perusahaan yaiku saka kontribusi karyawan, pangembangan perusahaan bakal dadi pegawe pembangunan sing luwih akeh.

HOUD (NBC) njaga perhatian marang budidaya karyawan, bandha lan perawatan kanggo mesthekake saben karyawan bisa kerja kanthi seneng lan ngembangake potensi sabisa-bisa. Kagiyatan rutin dianakake kanggo ningkatake kerja tim, ningkatake komunikasi lan interaksi, ningkatake pangerten lan integrasi. Sanalika, program insentif disiyapake ing HOUD (NBC): "penghargaan proposal inovasi lan manajemen rasionalisasi", "penghargaan karyawan pinunjul", "penghargaan karyawan sing apik", "penghargaan manajer sing apik banget" kanggo sing wis menehi kontribusi sampurna ing proyek . Lan program keamanan lengkap ditawakake kanggo karyawan, pesta ulang taun dianakake saben wulan kanggo karyawan. Bonus saben taun bakal diwenehake babagan kinerja lan prestasi karyawan. Lan program lan pelatihan karyawan uga ditawakake kanggo nambah kemampuan lan nilai karyawan.