• product_banner

Gabungan konektor Daya PA180

Katrangan singkat:

Fitur:

• Sistem kontak ngusap rata

Resistensi kontak minimal ing saiki, ngusap tumindak ngresiki permukaan kontak sajrone sambungan / pedhot.

• Dara dove cetakan

Ngamanake konektor individu menyang rakitan "kunci" sing nyegah kesalahan sambungan karo konfigurasi sing padha.

• Desain tanpa gender sing bisa diganti

Nggawe rakitan gampang lan nyuda stok.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

• Macem-macem desain warna, bahan yaiku UL 94V-0

• Hubungi Kawat Barrel Ukuran 1 / 0-4AWG

• Sekumpulan konektor digawe saka siji omah lan siji terminal

• Rating Tegangan AC / DC 600V • Dinilai saiki 180A

• Bahan PC isolasi

• Range Suhu -20 ℃ -105 ℃

• Ganti produk listrik Anderson

• Inovasi independen, riset independen lan pangembangan kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas paling apik, produk sing paling kompetitif, kanggo sambungan tenaga kanggo nggawe kemungkinan tanpa wates.

Aplikasi:

Serangkaian produk kasebut cocog karo sertifikasi UL, CUL sing ketat, sing bisa digunakake kanthi aman ing komunikasi logistik. Piranti sing didhukung listrik, sistem UPS Kendaraan listrik. peralatan medis daya AC / DC lsp. industri sing akeh lan wilayah paling akeh ing saindenging jagad.

Parameter Teknis:

Dinilai saiki (Amperes)

180A

Rating Tegangan AC / DC

600V

Hubungi Barrel Wire Size (AWG)

1/0 ~ 4 AWG

Materi kontak

Tembaga 、 Piring nganggo perak

Bahan isolasi

PC

Flammabilitas

UL94 V-0

Urip
a. Tanpa mbukak (Hubungi / Medhot sambungan)
b. Kanthi Beban (Hot Plug 250 Siklus & 120V)

Nganti 10.000

75A

Resistensi Kontak rata-rata (mikro-ohm)

<95 μΩ

Resistansi Isolasi

5000MΩ

rata-rata Cormection \ pedhot (N)

70 N

Konektor nyekel kekuwatan (Ibf)

500N Min

Range Suhu

-20 ℃ -105 ℃

Tegangan sing Dielektrik

2200 Volt AC

| Omah

Combination of Power connector 180
Nomer Bagéan Warna Perumahan
PA180B0-H Ireng
PA180B1-H Coklat
PA180B2-H Abang
PA180B3-H Oranye
PA180B4-H Kuning
PA180B5-H Ijo
PA180B6-H Biru
PA180B7-H Ungu
PA180B8-H Klawu
PA180B9-H Putih

| Terminal

Nomer Bagéan

-A- (mm)

-B- (mm)

-C- (mm)

-D- (mm)

 Kabel

Saiki

PA1380-T

56.1

25.7

11.2

13.0

1/0 AWG

200A

PA1382-T

56.1

25.7

11.2

13.0

1/0 AWG

175A

PA1383-T

56.1

25.7

8.9

13.0

2 AWG

150A

PA1384-T

56.1

25.7

7.6

13.0

4 AWG

120A

| Grafik munggah suhu

| Kontak Terminal PCB

Combination of Power connector 180-4

Nomer Bagéan

-A- (mm)

-B- (mm)

-C- (mm)

-D- (mm)

-E (mm)

175/180 BBS

106.5

23.7

13.0

1/4-20 THD.

2.5

| Dimensi sing dipasang

Combination of Power connector 180-5

Jinis

-A- (mm)

-B- (mm)

-C- (mm)

-D- (mm)

-E- (mm)

-F- (mm)

-G (mnn)

175/180 BBS

88,9

10.2

5.0-19.0

26.8

26.8

9.5

8,5


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita