• product_banner

Lampu Kawat Harness

  • OEM Lamp Wire Harness

    Kabel Lampu OEM

    Kabel Lampu OEM

    Desain tanpa jinis

    Nyambung / nyopot sambungan sing aman lan gampang

    Tanpa alat riveting kanggo instalasi cepet sawise diupas lan dicelupake Timah

    Resistensi resistensi rendah lan konduktivitas uga.

    Tahan suhu dhuwur lan faktor keamanan dhuwur

    Tahan suwe kanggo sambungan / pedhot

    Layanan Berkualitas Tinggi, Majelis Kabel Teknologi Tinggi

    Layanan kanggo Luminaire 、 LED lsp.

  • LED Connector-SA2-30

    Konektor LED-SA2-30

    Konektor LED-SA2-30

    Desain permukaan kontak busur, resistensi kurang, kenaikan suhu sumur

    kinerja

    Anti penuaan, kateguhan sing dhuwur, tahan tahan, pengaruh anti lan kuat

    Tahan suhu dhuwur

    Desain tanpa jinis

    Bukti driji, desain proteksi diri

    Kontak nyapu rata karo sistem pembersihan diri

    Layanan Berkualitas Tinggi, Majelis Kabel Teknologi Tinggi

    Layanan kanggo Luminaire 、 LED lsp.

  • LED Connector-PA45

    Konektor LED-PA45

    Kabel Lampu OEM

    Desain tanpa jinis

    Nyambung / nyopot sambungan sing aman lan gampang

    Tanpa alat riveting kanggo instalasi cepet sawise diupas lan dicelupake Timah

    Resistensi resistensi rendah lan konduktivitas uga.

    Tahan suhu dhuwur lan faktor keamanan dhuwur

    Tahan suwe kanggo sambungan / pedhot

    Layanan Berkualitas Tinggi, Majelis Kabel Teknologi Tinggi

    Layanan kanggo Luminaire 、 LED lsp.