• about_us_banner

Posisi ing Industri

Posisi ing Industri

partner-img

Pemasok emas kanggo struktur hardware headphone

Produsen terkemuka China kanthi daya dhuwur saiki industri konektor

Pemasok pilihan kanggo sistem tenaga transit sepur

Pemasok pilihan kanggo kendaraan listrik darurat, sistem daya lan sambungan daya ups

Pemasok emas kanggo Bose / AKG / JBL

Perusahaan mitra negara resmi China

Pemasok sing ditugasake kanggo Huawei

Pemasok sing ditunjuk kanggo philips led productline

Perusahaan teknologi tinggi lan anyar nasional

Dewan Shenzhen kanggo promosi e-bisnis