• advantage

Nggawe kantor ing Dongguan (China Daratan), Hong Kong lan Amerika, pelanggan global respon cepet ing 24H.

24hours

Kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo pelanggan, adhedhasar pabrik, kita nyiyapake kantor ing geogia Amerika, HongKong (China), Dongguan Nancheng (Daratan), sing ngarahake R&D / Sales, kanggo nanggepi pelanggan kanthi cepet, komunikasi tanpa komunikasi global.

Nyedhiyakake conto ing 3-5 dina, janji bakal ngrampungake desain / cetakan sajrone 15 dina.

Kita nglumpukake insinyur R&D tingkat tinggi, berpengalaman, ngembangake produk, ngrancang perkakas, nggawe dhewe, 10 + taun cahya, pengalaman solusi penghubung listrik, kustomisasi, nyedhiyakake solusi penghubung lengkap. Kayan ditangani kanthi hardware berkualitas tinggi lan produk stainless steel eksotis, wektu cendhak, layanan respons cepet.

Tenaga kerja trampil tingkat dhuwur, nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi kanggo pelanggan

24hours-2

Banget karo teknologi canggih, fokus ing budidaya & ngenalake bakat. Saiki, perusahaan duwe karyawan trampil tingkat tinggi, ing Houd karo 4 Dokter, lan 26 wong duwe gelar sarjana utawa master, 40% kabeh karyawan duwe gelar perguruan tinggi utawa luwih dhuwur. Kabeh karyawan sregep kerja, inovatif, ngluwihi awake dhewe, promosi pengembangan perusahaan, nyedhiyakake solusi anyar kanggo costomer.

Saiki, perusahaan aktif ngrencanakake pangembangan produk anyar, ora bisa winates kanggo nyambungake dunia & nyebarake alam, luwih saka iku, NBC uga nggatekake komunitas sosial, budaya pendhidhikan lan lingkungan ijo lsp.