• product_banner

Kabel Daya

  • C14 plug with SJT 14AWG/16AWG/18AWG*3C

    C14 plug nganggo SJT 14AWG / 16AWG / 18AWG * 3C

    Paramèter:

    Voltase listrik: 125 v / 250 v

    Aliran listrik: 10A / 13 A / 15A

    Spesifikasi kabel: SPT-2, SJT, SVT, HPN, SPT-2-R, SJT-R, SVT-R, HPN-R

    Pengakuan: UL, CUL

    Model Standar Kasedhiya nganggo kabel Sertifikasi
    UE-314S IEC C14 SPT-2 18AWG * 3C 10A 125 / 250V UL, CUL
    SJT 18AWG * 3C 10A 125 / 250V UL, CUL
    SVT 18AWG * 3C 10A 125 / 250V UL, CUL
    HPN 18AWG * 3C 10A 125 / 250V UL, CUL
    SPT-2-R 18AWG * 3C 10A 125 / 250V UL
    SJT-R 18AWG * 3C 10A 125 / 250V UL
    SVT-R 18AWG * 3C 10A 125 / 250V UL
    HPN-R 18AWG * 3C 10A 125 / 250V UL
    SPT-2 16AWG * 3C 13A 125 / 250V UL, CUL
    SJT 16AWG * 3C 13A 125 / 250V UL, CUL
    SVT 16AWG * 3C 13A 125 / 250V UL, CUL
    SPT-2-R 16AWG * 3C 13A 125 / 250V UL
    SJT-R 16AWG * 3C 13A 125 / 250V UL
    SVT-R 16AWG * 3C 13A 125 / 250V UL
    HPN 16AWG * 3C 15A 125 / 250V UL, CUL
    HPN-R 16AWG * 3C 15A 125 / 250V UL
    SJT 14AWG * 3C 15A 125 / 250V UL, CUL
    SJT-R 14AWG * 3C 15A 125 / 250V UL

     

     

  • C13 plug with SJT 14AWG/16AWG/18AWG*3C

    C13 colokan nganggo SJT 14AWG / 16AWG / 18AWG * 3C

    Paramèter:

    Voltase listrik: 125 v / 250 v

    Aliran listrik: 10A / 13 A / 15A

    Spesifikasi kabel: SJT, HPN, SPT-2, SPT-2-R, SVT

    Pengakuan: UL, CUL

    Model Standar Kasedhiya nganggo kabel Sertifikasi
    UE-331 IEC C13 SPT-2 18AWG * 3C 10A 125V / 250V UL, CUL
    SVT 18AWG * 3C 10A 125V / 250V UL, CUL
    HPN 18AWG * 3C 10A 125V / 250V UL, CUL
    SJT 18AWG * 3C 10A 125V / 250V UL, CUL
    SPT-2-R 18AWG * 3C 10A 125V / 250V UL
    SPT-2 16AWG * 3C 13A 125V / 250V UL, CUL
    SJT 16AWG * 3C 13A 125V / 250V UL, CUL
    SPT-2-R 16AWG * 3C 13A 125V / 250V UL
    HPN 16AWG * 3C 15A 125V / 250V UL, CUL
    SJT 14AWG * 3C 15A 125V / 250V UL, CUL
  • Power cable for Y cord splitters(L7-15R/15P   L7-20R/20P   L7-30R/30P  L7-50R/50P)

    Kabel listrik kanggo splitter kabel Y (L7-15R / 15P L7-20R / 20P L7-30R / 30P L7-50R / 50P)

    L7-30P nganggo kabel SJT 10/3 1ft menyang konektor 2xAnen PA45 kanthi SJT 12/3 2ft

                • Kabeh kabel lan komponen dirating paling ora 300V
    • Konektor kunci corak L7 kudu dirating ing 30A utawa luwih
    • kabel siji 10 AWG, lan loro "sikil" yaiku 12 AWG

  • Wiring Harness For Battery Power

    Harness Wiring Kanggo Daya Batere

    Harness Wiring Kanggo Daya Batere

    Kustomisasi, kerja sama kabeh-kabeh lan respons cepet.

    Peralatan pangolahan canggih, pengalaman pangolahan sing sugih.

    Kemampuan pemrosesan sing kompleks lan macem-macem

    Produsen kabel mandiri, biaya murah lan pangiriman cekak

    Layanan Berkualitas Tinggi, Majelis Kabel Teknologi Tinggi

    Layanan kanggo tenaga UPS, medis, komunikasi, elektromekanik, lalu lintas rel, industri mobil dll.

  • Cable Wirness With CUL Rated

    Kabel Kabel Kanthi Dinilai CUL

    Kabel Kabel Kanthi Dinilai CUL

    Kustomisasi, kerja sama kabeh-kabeh lan respons cepet.

    Peralatan pangolahan canggih, pengalaman pangolahan sing sugih.

    Kemampuan pemrosesan sing kompleks lan macem-macem

    Produsen kabel mandiri, biaya murah lan pangiriman cekak

    Layanan Berkualitas Tinggi, Majelis Kabel Teknologi Tinggi

    Layanan kanggo tenaga UPS, medis, komunikasi, elektromekanik, lalu lintas rel, industri mobil dll.

  • Quick Response Wiring Harness For Electric System

    Cepet Kabel Response Kabel Kanggo Sistem Listrik

    Cepet Kabel Response Kabel Kanggo Sistem Listrik

    Kustomisasi, kerja sama kabeh-kabeh lan respons cepet.

    Peralatan pangolahan canggih, pengalaman pangolahan sing sugih.

    Kemampuan pemrosesan sing kompleks lan macem-macem

    Produsen kabel mandiri, biaya murah lan pangiriman cekak

    Layanan Berkualitas Tinggi, Majelis Kabel Teknologi Tinggi

    Layanan kanggo tenaga UPS, medis, komunikasi, elektromekanik, lalu lintas rel, industri mobil dll.

  • Wiring Harness For UPS System

    Harness Wiring Kanggo Sistem UPS

    Harness Wiring Kanggo Sistem UPS

    Kustomisasi, kerja sama kabeh-kabeh lan respons cepet.

    Peralatan pangolahan canggih, pengalaman pangolahan sing sugih.

    Kemampuan pemrosesan sing kompleks lan macem-macem

    Produsen kabel mandiri, biaya murah lan pangiriman cekak

    Layanan Berkualitas Tinggi, Majelis Kabel Teknologi Tinggi

    Layanan kanggo tenaga UPS, medis, komunikasi, elektromekanik, lalu lintas rel, industri mobil dll.

  • Electric Cable Assembly For Power Connector

    Perakitan Kabel Listrik Kanggo Konektor Daya

    Perakitan Kabel Listrik Kanggo Konektor Daya

    Kustomisasi, kerja sama kabeh-kabeh lan respons cepet.

    Peralatan pangolahan canggih, pengalaman pangolahan sing sugih.

    Kemampuan pemrosesan sing kompleks lan macem-macem

    Produsen kabel mandiri, biaya murah lan pangiriman cekak

    Layanan Berkualitas Tinggi, Majelis Kabel Teknologi Tinggi

    Layanan kanggo tenaga UPS, medis, komunikasi, elektromekanik, lalu lintas rel, industri mobil dll.

  • High-tech Cable Assembly For UPS Power

    Majelis Kabel Teknologi Dhuwur Kanggo Daya UPS

    Majelis Kabel Teknologi Dhuwur Kanggo Daya UPS

    Kustomisasi, kerja sama kabeh-kabeh lan respons cepet.

    Peralatan pangolahan canggih, pengalaman pangolahan sing sugih.

    Kemampuan pemrosesan sing kompleks lan macem-macem

    Produsen kabel mandiri, biaya murah lan pangiriman cekak

    Layanan Berkualitas Tinggi, Majelis Kabel Teknologi Tinggi

    Layanan kanggo tenaga UPS, medis, komunikasi, elektromekanik, lalu lintas rel, industri mobil dll.

  • Power Battery SA2-30 Cable 01

    Kabel Daya SA2-30 Kabel 01

    Kabel Daya SA2-30 Kabel 01

    Kustomisasi, kerja sama kabeh-kabeh lan respons cepet

    Peralatan pangolahan canggih, pengalaman pangolahan sing sugih

    Kemampuan pemrosesan sing kompleks lan macem-macem

    Produsen kabel mandiri, biaya murah lan pangiriman cekak

    Layanan Berkualitas Tinggi, Majelis Kabel Teknologi Tinggi

    Layanan kanggo tenaga UPS, medis, komunikasi, elektromekanik, lalu lintas rel, industri mobil dll.

  • Power Battery Cable DJL37T02

    Kabel Baterai Daya DJL37T02

    Kabel Baterai Daya DJL37T02

    Kustomisasi, kerja sama kabeh-kabeh lan respons cepet

    Peralatan pangolahan canggih, pengalaman pangolahan sing sugih

    Kemampuan pemrosesan sing kompleks lan macem-macem

    Produsen kabel mandiri, biaya murah lan pangiriman cekak

    Layanan Berkualitas Tinggi, Majelis Kabel Teknologi Tinggi

    Layanan kanggo tenaga UPS, medis, komunikasi, elektromekanik, lalu lintas rel, industri mobil dll.

  • Power Battery Cable SAS50-2

    Kabel Baterai Daya SAS50-2

    Kabel Baterai Daya SAS50-2

    Kustomisasi, kerja sama kabeh-kabeh lan respons cepet

    Peralatan pangolahan canggih, pengalaman pangolahan sing sugih

    Kemampuan pemrosesan sing kompleks lan macem-macem

    Produsen kabel mandiri, biaya murah lan pangiriman cekak

    Layanan Berkualitas Tinggi, Majelis Kabel Teknologi Tinggi

    Layanan kanggo tenaga UPS, medis, komunikasi, elektromekanik, lalu lintas rel, industri mobil dll.