• product_banner

Produk

  • C14 plug with SJT 14AWG/16AWG/18AWG*3C

    C14 plug nganggo SJT 14AWG / 16AWG / 18AWG * 3C

    Paramèter:

    Voltase listrik: 125 v / 250 v

    Aliran listrik: 10A / 13 A / 15A

    Spesifikasi kabel: SPT-2, SJT, SVT, HPN, SPT-2-R, SJT-R, SVT-R, HPN-R

    Pengakuan: UL, CUL

    Model Standar Kasedhiya nganggo kabel Sertifikasi
    UE-314S IEC C14 SPT-2 18AWG * 3C 10A 125 / 250V UL, CUL
    SJT 18AWG * 3C 10A 125 / 250V UL, CUL
    SVT 18AWG * 3C 10A 125 / 250V UL, CUL
    HPN 18AWG * 3C 10A 125 / 250V UL, CUL
    SPT-2-R 18AWG * 3C 10A 125 / 250V UL
    SJT-R 18AWG * 3C 10A 125 / 250V UL
    SVT-R 18AWG * 3C 10A 125 / 250V UL
    HPN-R 18AWG * 3C 10A 125 / 250V UL
    SPT-2 16AWG * 3C 13A 125 / 250V UL, CUL
    SJT 16AWG * 3C 13A 125 / 250V UL, CUL
    SVT 16AWG * 3C 13A 125 / 250V UL, CUL
    SPT-2-R 16AWG * 3C 13A 125 / 250V UL
    SJT-R 16AWG * 3C 13A 125 / 250V UL
    SVT-R 16AWG * 3C 13A 125 / 250V UL
    HPN 16AWG * 3C 15A 125 / 250V UL, CUL
    HPN-R 16AWG * 3C 15A 125 / 250V UL
    SJT 14AWG * 3C 15A 125 / 250V UL, CUL
    SJT-R 14AWG * 3C 15A 125 / 250V UL

     

     

  • C13 plug with SJT 14AWG/16AWG/18AWG*3C

    C13 colokan nganggo SJT 14AWG / 16AWG / 18AWG * 3C

    Paramèter:

    Voltase listrik: 125 v / 250 v

    Aliran listrik: 10A / 13 A / 15A

    Spesifikasi kabel: SJT, HPN, SPT-2, SPT-2-R, SVT

    Pengakuan: UL, CUL

    Model Standar Kasedhiya nganggo kabel Sertifikasi
    UE-331 IEC C13 SPT-2 18AWG * 3C 10A 125V / 250V UL, CUL
    SVT 18AWG * 3C 10A 125V / 250V UL, CUL
    HPN 18AWG * 3C 10A 125V / 250V UL, CUL
    SJT 18AWG * 3C 10A 125V / 250V UL, CUL
    SPT-2-R 18AWG * 3C 10A 125V / 250V UL
    SPT-2 16AWG * 3C 13A 125V / 250V UL, CUL
    SJT 16AWG * 3C 13A 125V / 250V UL, CUL
    SPT-2-R 16AWG * 3C 13A 125V / 250V UL
    HPN 16AWG * 3C 15A 125V / 250V UL, CUL
    SJT 14AWG * 3C 15A 125V / 250V UL, CUL
  • Power cable for Y cord splitters(L7-15R/15P   L7-20R/20P   L7-30R/30P  L7-50R/50P)

    Kabel listrik kanggo splitter kabel Y (L7-15R / 15P L7-20R / 20P L7-30R / 30P L7-50R / 50P)

    L7-30P nganggo kabel SJT 10/3 1ft menyang konektor 2xAnen PA45 kanthi SJT 12/3 2ft

                • Kabeh kabel lan komponen dirating paling ora 300V
    • Konektor kunci corak L7 kudu dirating ing 30A utawa luwih
    • kabel siji 10 AWG, lan loro "sikil" yaiku 12 AWG

  • Male and females 2pin magnetic charging USB cable connector for LED

    Konektor kabel USB pengisian daya magnetik lanang lan wadon 2pin kanggo LED

    Konektor kabel USB pengisian daya magnetik lanang lan wadon 2pin kanggo LED

    Konektor kabel USB listrik listrik wanita kanggo gas

     

    1) SmartBand / SmartWatch / Blutooth lan elektronik sing bisa digunakake;

    2) Tablet PC / Latop / Ponsel;

    3) Piranti cilik / Smart home / kothak Suara LED senter / Headset;

    4) Produk piranti medis;

    5) Mesin Coffeemaker / Dancing

  • Wire Processing for Consumer Electronics

    Ngolah Kawat kanggo Elektronik Konsumen

    Ngolah Kawat kanggo Elektronik Konsumen

    Kustomisasi, kerja sama kabeh-kabeh lan respons cepet

    Peralatan pangolahan canggih, pengalaman pangolahan sing sugih

    Kemampuan pemrosesan sing kompleks lan macem-macem

    Produsen kabel mandiri, biaya murah lan pangiriman cekak

    Layanan Berkualitas Tinggi, Majelis Kabel Teknologi Tinggi

    Layanan kanggo tenaga UPS, medis, komunikasi, elektromekanik, lalu lintas rel, industri mobil dll.

  • Consumer Electronics Wire Processing

    Pangolahan Kawat Elektronik konsumen

    Pangolahan Kawat Elektronik konsumen

    Kustomisasi, kerja sama kabeh-kabeh lan respons cepet

    Peralatan pangolahan canggih, pengalaman pangolahan sing sugih

    Kemampuan pemrosesan sing kompleks lan macem-macem

    Produsen kabel mandiri, biaya murah lan pangiriman cekak

    Layanan Berkualitas Tinggi, Majelis Kabel Teknologi Tinggi

    Layanan kanggo tenaga UPS, medis, komunikasi, elektromekanik, lalu lintas rel, industri mobil dll.

  • Consumer Electronics Wire

    Kawat Elektronik konsumen

    Kawat Elektronik konsumen

    Kustomisasi, kerja sama kabeh-kabeh lan respons cepet

    Peralatan pangolahan canggih, pengalaman pangolahan sing sugih

    Kemampuan pemrosesan sing kompleks lan macem-macem

    Produsen kabel mandiri, biaya murah lan pangiriman cekak

    Layanan Berkualitas Tinggi, Majelis Kabel Teknologi Tinggi

    Layanan kanggo Luminaire 、 LED lsp.

  • OEM Lamp Wire Harness

    Kabel Lampu OEM

    Kabel Lampu OEM

    Desain tanpa jinis

    Nyambung / nyopot sambungan sing aman lan gampang

    Tanpa alat riveting kanggo instalasi cepet sawise diupas lan dicelupake Timah

    Resistensi resistensi rendah lan konduktivitas uga.

    Tahan suhu dhuwur lan faktor keamanan dhuwur

    Tahan suwe kanggo sambungan / pedhot

    Layanan Berkualitas Tinggi, Majelis Kabel Teknologi Tinggi

    Layanan kanggo Luminaire 、 LED lsp.

  • LED Connector-SA2-30

    Konektor LED-SA2-30

    Konektor LED-SA2-30

    Desain permukaan kontak busur, resistensi kurang, kenaikan suhu sumur

    kinerja

    Anti penuaan, kateguhan sing dhuwur, tahan tahan, pengaruh anti lan kuat

    Tahan suhu dhuwur

    Desain tanpa jinis

    Bukti driji, desain proteksi diri

    Kontak nyapu rata karo sistem pembersihan diri

    Layanan Berkualitas Tinggi, Majelis Kabel Teknologi Tinggi

    Layanan kanggo Luminaire 、 LED lsp.

  • LED Connector-PA45

    Konektor LED-PA45

    Kabel Lampu OEM

    Desain tanpa jinis

    Nyambung / nyopot sambungan sing aman lan gampang

    Tanpa alat riveting kanggo instalasi cepet sawise diupas lan dicelupake Timah

    Resistensi resistensi rendah lan konduktivitas uga.

    Tahan suhu dhuwur lan faktor keamanan dhuwur

    Tahan suwe kanggo sambungan / pedhot

    Layanan Berkualitas Tinggi, Majelis Kabel Teknologi Tinggi

    Layanan kanggo Luminaire 、 LED lsp.

  • Manufacturer custom Car wire harness

    Pabrikan sabuk kawat Mobil khusus

    Pabrikan sabuk kawat Mobil khusus

    Kustomisasi, kerja sama kabeh-kabeh lan respons cepet

    Peralatan pangolahan canggih, pengalaman pangolahan sing sugih

    Kemampuan pemrosesan sing kompleks lan macem-macem

    Produsen kabel mandiri, biaya murah lan pangiriman cekak

  • OEM Wire Harness for Car

    OEM Wire Harness kanggo Mobil

    OEM Wire Harness kanggo Mobil

    Kustomisasi, kerja sama kabeh-kabeh lan respons cepet

    Peralatan pangolahan canggih, pengalaman pangolahan sing sugih

    Kemampuan pemrosesan sing kompleks lan macem-macem

    Produsen kabel mandiri, biaya murah lan pangiriman cekak