• advantage

Nduwe solusi layanan pirang-pirang taun ing merek internasional

12years

Saka HOUD sing diadegake, mesthi orientasi pelanggan, negesake kualitas minangka ROOT, ngapikake & inovasi terus-terusan, sajrone pirang-pirang taun kerja keras para karyawan, perusahaan internasional nyetujoni produk kita, terus ningkatake angka digit kaping pindho saben taun.

Nyedhiyakake solusi & layanan kanggo akeh merek premium internasional saiki, kanggo konektor: State Grid Corporation of China, Eaton, Delta, HuaWei, Emerson, Philips, TCL lsp., Hardware elektro-akustik: Bose, JBL / AKG, Sennheiser, Sony lsp .

Kita melu desain pelanggan, nyedhiyakake visi & pengalaman profesional, dene tanggepan aktif, ngetrapake verifikasi kanggo ide sing beda karo pelanggan, nyedhiyakake produk bermutu.

Merek terkenal ing industri, patent30 +, perusahaan teknologi Hi-tech

gaoxin

Nyedhiyakake solusi nyambungake saiki lan solusi hardware elektro-akustik saiki, ngurmati properti intelektual, uga menehi perhatian marang inovasi teknologi anyar, ndaptar tandha dagang produk wiwit didegake: ANEN, liwat kabeh karyawan sing kerja keras, ing pirang-pirang dekade berkembang, pelanggan nyetujoni merek kita kanthi bertahap , aplikasi kanggo daya UPS, pusat data & server, tenaga listrik, stasiun komunikasi, otomasi industri, piranti medis, perkakas listrik, lalu lintas rel, otomotif & logistik, dermaga, pertahanan udara, pertambangan, akustik & industri earphone. Nganti saiki, perusahaan duwe paten 40+, sing dianugerahi perusahaan ilmu teknologi & teknologi Hi-tech nasional. Kanthi dhukungan saka para pelanggan saka macem-macem industri, kabeh karyawan bakal padha, terus-terusan, menehi saran, saran kanggo pelanggan lawas & anyar.

Pabrik duwe pabrik peralatan canggih & bengkel modernisasi, alat desain & proses manufaktur.

Nganti saiki, nalika ngembangake, kita nyedhiyakake seri solusi kanggo pelanggan: Desain-> Sampel (3D print) -> conto tes / verifikasi-> desain tool-> berkembang-> produksi massal. Babagan mode pamrosesan, kita bisa nyedhiyakake injeksi, stamping, peregangan, CNC, MIM lsp, duwe pengalaman kaya ing konektor arus tinggi, terminal sing tepat & hardware elektro-akustik. Lokakarya plating listrik duweke perusahaan, kita bisa nggawa pengalaman sing luwih apik kanggo sampeyan, amarga wis pengalaman bertahun-tahun ing desain produk & produksi merek premium internasional.