• product_banner

Konektor Daya

  • Combination of Power connector PA45

    Gabungan konektor Daya PA45

    Fitur:

    • Bukti driji

    Mbantu nyegah driji (utawa probe) supaya ora sengaja nutul kontak langsung

    • Sistem kontak ngusap rata

    Resistensi kontak minimal ing saiki, ngusap tumindak ngresiki permukaan kontak sajrone sambungan / pedhot

    • Dara dove cetakan

    Ngamanake konektor individu menyang rakitan "kunci" sing nyegah kesalahan sambungan karo konfigurasi sing padha

    • Desain tanpa gender sing bisa diganti

    Nggawe rakitan gampang lan nyuda stok

  • Combination of Power connector PA75

    Gabungan konektor Daya PA75

    Fitur:

    • Sistem kontak ngusap rata

    Resistensi kontak minimal ing tumindak ngusap saiki sing dhuwur ngresiki permukaan kontak sajrone sambungan / pedhot.

    • Desain tanpa gender sing bisa diijolake nggawe kumpul gampang lan nyuda stok.

    • Ngunci desain dovetail

    Nyedhiyakake latch spring mekanik positif, kalebu jinis sing bisa dikunci / ora bisa dikunci lan liyane.

    • Sayap utawa permukaan sing dipasang horisontal / Vertikal

    Kajaba pin retain, ngidini pemasangan horisontal utawa vertikal.

  • Combination of Power connector PA120

    Gabungan konektor Daya PA120

    Fitur:

    • Sistem kontak ngusap rata

    Resistensi kontak minimal ing tumindak ngusap saiki sing dhuwur ngresiki permukaan kontak sajrone sambungan / pedhot.

    • Dara dove cetakan

    Ngamanake konektor individu menyang rakitan "kunci" sing nyegah kesalahan sambungan karo konfigurasi sing padha.

    • Desain tanpa gender sing bisa diijolake Nggawe rakitan gampang lan nyuda stok.

  • Combination of Power connector PA180

    Gabungan konektor Daya PA180

    Fitur:

    • Sistem kontak ngusap rata

    Resistensi kontak minimal ing saiki, ngusap tumindak ngresiki permukaan kontak sajrone sambungan / pedhot.

    • Dara dove cetakan

    Ngamanake konektor individu menyang rakitan "kunci" sing nyegah kesalahan sambungan karo konfigurasi sing padha.

    • Desain tanpa gender sing bisa diganti

    Nggawe rakitan gampang lan nyuda stok.

  • Combination of Power connector PA350

    Gabungan konektor Daya PA350

    Fitur:

    • Sistem kontak ngusap rata

    Resistensi kontak minimal ing tumindak ngusap saiki sing dhuwur ngresiki permukaan kontak sajrone sambungan / pedhot.

    • Dara dove cetakan

    Ngamanake konektor individu menyang rakitan "kunci" sing nyegah kesalahan sambungan karo konfigurasi sing padha.

    • Desain tanpa gender sing bisa diganti

    Nggawe rakitan gampang lan nyuda stok.

  • Multipole Power Connectors SA2-30

    Konektor Daya Multipole SA2-30

    Fitur:

    • Bukti driji

    Mbantu nyegah driji (utawa probe) supaya ora sengaja nutul kontak langsung.

    • Sistem kontak ngusap rata

    Ngidini resistensi kontak minimal ing arus sing gedhe, ngusap tindakan ngresiki permukaan kontak nalika pedhot.

    • Dara dove cetakan

    Kasedhiya kontak siji utawa pirang-pirang.

    • Desain tanpa gender sing bisa diganti

    Nggawe rakitan gampang lan nyuda stok.

  • Multipole Power Connectors SA30

    Konektor Daya Multipole SA30

    Desain permukaan kontak busur, resistensi kurang, kenaikan suhu sumur
    kinerja
    Anti penuaan, kateguhan sing dhuwur, tahan tahan, pengaruh anti lan kuat
    Tahan suhu dhuwur
    Desain tanpa jinis
    Bukti driji, desain proteksi diri
    Kontak nyapu rata karo sistem pembersihan diri
    Model swallowtail lan desain kombinasi

  • Multipole Power Connectors SAS50

    Konektor Daya Multipole SAS50

    Fitur:

    • Bukti finqer

    Mbantu nyegah driji (utawa probe) supaya ora sengaja nutul kontak langsung

    • Sistem kontak ngusap rata

    Ngidini resistensi kontak minimal ing arus sing gedhe, ngusap tindakan ngresiki permukaan kontak nalika pedhot

    • Kode warna sing wis kabentuk

    Ngalangi komponen sing dienggo kanthi ora sengaja ing level voltase sing beda

    • Dara dove cetakan

    Kasedhiya kontak siji utawa pirang-pirang

    • Desain tanpa gender sing bisa diganti

    Nggawe rakitan gampang lan nyuda stok

  • Multipole Power Connectors SAS75&SAS75X

    Konektor Daya Multipole SAS75 & SAS75X

    Fitur:

    • Bukti driji

    Mbantu nyegah driji (utawa probe) supaya ora sengaja nutul kontak langsung

    • Sistem kontak ngusap rata, Sambungan Resistansi Rendah

    Ngidini resistensi kontak minimal ing arus sing gedhe, ngusap tindakan ngresiki permukaan kontak nalika pedhot

    • Struktur kanthi kode warna

    Nganyarke panggunaan sing ora sengaja kanggo operasi ing level voltase sing beda

    • Dara dove cetakan

    Kasedhiya kontak siji utawa pirang-pirang

    • Kontak tambahan

    Posisi Pembantu utawa Dhasar

  • Multipole Power Connectors SA50&SA50(2 +2)

    Konektor Daya Multipole SA50 & SA50 (2 +2)

    Fitur:

    • Sistem kontak ngusap rata

    Resistensi kontak minimal ing tumindak ngusap saiki sing dhuwur ngresiki permukaan kontak sajrone sambungan / pedhot

    • Kode warna sing wis kabentuk

    nyegah komponen kawin sing ora disengaja kanthi level voltase sing beda

    • Desain tanpa gender sing bisa diganti

    Nggawe rakitan gampang lan nyuda stok

    • Aplikasi fleksibel

    Temokake kabel menyang sambungan kabel lan kabel menyang papan

  • Multipole Power Connectors SA120

    Konektor Daya Multipole SA120

    Fitur:

    • Kebon sisih cetakan

    Ngidini pas dipasang panel sing aman

    • Sistem kontak ngusap rata

    Resistensi kontak minimal ing saiki, ngusap tumindak ngresiki permukaan kontak sajrone sambungan / pedhot

    • Kode warna sing wis kabentuk

    nyegah komponen kawin sing ora disengaja kanthi level voltase sing beda

    • Desain tanpa gender sing bisa diganti

    Nggawe rakitan gampang lan nyuda stok

  • Multipole Power Connectors SA175&SA3175&SAE175

    Konektor Daya Multipole SA175 & SA3175 & SAE175

    Fitur:

    • Kode warna sing wis kabentuk

    Ngalangi komponen sing dienggo kanthi ora sengaja ing level voltase sing beda

    • Sistem kontak ngusap rata

    Ngidini resistensi kontak minimal ing tumindak ngusap arus sing dhuwur ngresiki permukaan kontak nalika pedhot

    • Kontak tambahan

    Nyedhiyakake cagak tambahan nganti 30 amp kanggo poweccontrol tambahan utawa sensing

    • Desain tanpa jinis

    Nggawe rakitan kanthi cepet lan gampang lan nyuda jumlah bagean