• about_us_banner

Sapa Kita

Sapa Kita

NBC Electronic Technologic Co., Ltd. (NBC) adhedhasar ing Dongguan City, China, kanthi kantor ing Shanghai, Dongguan (Nancheng), Hong Kong, lan AS. Jeneng perusahaan sing misuwur, ANEN, minangka simbol keamanan produk, kehandalan, lan efisiensi energi. NBC minangka pabrikan terkemuka hardware elektroacoustic lan konektor listrik. Kita wis nggawe hubungan mitra jangka panjang kanthi akeh merek top-level ing donya. Pabrik kita wis lulus sertifikasi ISO9001, ISO14001, IATF16949.

Kanthi pengalaman luwih saka 12 taun ing komponen perangkat keras logam elektroacoustic, layanan kalebu desain, perkakas, stamping logam, Mould Injeksi Logam (MIM), pamrosesan CNC, lan las laser, uga pagawean ing ndhuwur kayata nutupi semprotan, elektroplating, lan fisik endapan uap (PVD). Kita nyedhiyakake macem-macem sumber headband, panggeser, tutup, kurung lan komponen hardware khusus liyane kanggo akeh headphone lan sistem audio merek, kanthi jaminan kualitas lan linuwih.

office

Minangka perusahaan teknologi tinggi kanthi pangembangan, manufaktur, lan pengujian produk terintegrasi, NBC nduweni kemampuan kanggo menehi solusi khusus sing lengkap. Kita duwe 40+ paten lan properti intelektual sing dikembangake kanthi mandhiri. Konektor listrik seri lengkap, mulai saka 1A nganti 1000A, wis lulus sertifikasi UL, CUL, TUV, lan CE, lan akeh digunakake ing aplikasi UPS, listrik, telekomunikasi, energi anyar, otomotif, lan medis. Kita uga nawakake layanan assembling kabel lan kabel sing presisi tinggi kanggo ngatasi kabutuhane pelanggan.

NBC percaya filsafat bisnis "integritas, pragmatis, saling migunani, lan win-win". Semangat kita yaiku "inovasi, kerja sama, lan ngupayakake sing paling apik" kanggo nyedhiyakake kualitas pelanggan lan nilai kompetitif kanggo para pelanggan. Minangka tambahan kanggo fokus ing inovasi teknologi lan kualitas produk, NBC uga nyediakake kanggo layanan komunitas lan sosial sosial.

company map