• product_banner

Gabungan konektor Daya PA75

Katrangan singkat:

Fitur:

• Sistem kontak ngusap rata

Resistensi kontak minimal ing tumindak ngusap saiki sing dhuwur ngresiki permukaan kontak sajrone sambungan / pedhot.

• Desain tanpa gender sing bisa diijolake nggawe kumpul gampang lan nyuda stok.

• Ngunci desain dovetail

Nyedhiyakake latch spring mekanik positif, kalebu jinis sing bisa dikunci / ora bisa dikunci lan liyane.

• Sayap utawa permukaan sing dipasang horisontal / Vertikal

Kajaba pin retain, ngidini pemasangan horisontal utawa vertikal.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

• Macem-macem desain warna, bahan yaiku UL 94V-0

• Hubungi Kawat Barrel Ukuran 6AWG / 8AWG / 10-12AWG

• Sekumpulan konektor digawe saka siji omah lan siji terminal

• Rating Tegangan AC / DC 600V

• Tegangan Kanthi Dielektrik 2200 Volt AC

• Resistansi Insulasi 5000MΩ

• Ganti produk listrik Anderson

• Inovasi independen, riset independen lan pangembangan kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas paling apik, produk sing paling kompetitif, kanggo sambungan tenaga kanggo nggawe kemungkinan tanpa wates

Aplikasi:

Serangkaian produk kasebut cocog karo sertifikasi UL, CUL sing ketat, sing bisa digunakake kanthi aman ing komunikasi logistik. Piranti sing didhukung listrik, sistem UPS Kendaraan listrik. peralatan medis daya AC / DC lsp. industri sing akeh lan wilayah paling akeh ing saindenging jagad.

Parameter Teknis:

Dinilai saiki (Amperes)

75A

Rating Tegangan AC / DC

600V

Hubungi Barrel Wire Size (AWG)

06-12AWG

Materi kontak  Tembaga 、 Piring nganggo perak
Bahan isolasi

PC

Flammabilitas

UL94 V-0

Uripa. Tanpa mbukak (Hubungi / Medhot sambungan)

b. Kanthi Beban (Hot Plug 250 Siklus & 120V)

Nganti 10.000

50A

Resistensi Kontak rata-rata (mikro-ohm)

<180μΩ

Resistansi Isolasi

5000MΩ

rata-rata Sambungan \ pedhot (N)

30N

Konektor nyekel kekuwatan (Ibf)

250N Min

Range Suhu

-20 ℃ -105 ℃

Tegangan sing Dielektrik

2200 Volt AC

| Omah tanpa kunci

Combination of Power connector PA75 (5)
Combination of Power connector PA75-1
Nomer Bagéan Warna Perumahan
PA75B0-H Ireng
PA75B1-H Coklat
PA75B2-H Abang
PA75B3-H Oranye
PA75B4-H Kuning
PA75B5-H Ijo
PA75B6-H Biru
PA75B7-H Ungu
PA75B8-H Klawu
PA75B9-H Putih

| Omah nganggo kunci

Combination of Power connector PA75 (6)
Combination of Power connector PA75-2
Nomer Bagéan Warna Perumahan
PA75B0-HL Ireng
PA75B1-HL Coklat
PA75B2-HL Abang
PA75B3-HL Oranye
PA75B4-HL Kuning
PA75B5-HL Ijo
PA75B6-HL Biru
PA75B7-HL Ungu
PA75B8-HL Klawu
PA75B9-HL Putih

| Grafik munggah suhu

| Sayap sing dipasang

Combination of Power connector PA75-4

Nomer Bagéan

Werna Part

PA1399G16

Biru

| Lumahing Gunung Pad

Combination of Power connector PA75-5

Nomer Bagéan

Werna Part

PA75LOKSMTBLU

Biru

| Terminal

Combination of Power connector PA75-6

Nomer Bagéan

-A- (mm)

-B- (mm)

-C- (mm)

-D- (mm)

Kabel

PA5900-T

30.5

7.0

5.6

12.0

6 AWG

PA5952-T

30.5

7.0

4.7

12.0

8 AWG

PA5915-T

28.9

7.0

3.5

12.0

10 & 12AWG

| Kontak Terminal PCB

Combination of Power connector PA75-7
Nomer Bagéan

-A- (mm)

-B- (mm)

-C- (mm)

-D- (mm)

-E- (mm)

-F- (mm)

50/75 BBS

70.5

17.0

7.0

# 10-24 THD.

2.0

10.0

| Dimensi sing dipasang

Combination of Power connector PA75-8

Jinis

-A- (mm)

-B- (mm)

-C- (mm)

-D- (mm)

-E- (mm)

-F- (mm)

-G (mm)

50/75 BBS

53.3

5.1

3.0-12.7

19.1

17.3

6.8

6.2

| Terminal papan horisontal

Combination of Power connector PA75-9

Nomer Bagéan

-A- (mm)

-B- (mm)

-C- (mm)

-D- (mm)

-E- (mm)

-F- (mm)

-G- (mm)

PA5934-T

24.6

8.1

7.6

6.1

17.5

12.2

25.4

| Ukuran pemasangan PCB

Combination of Power connector PA75-10

| Terminal papan vertikal

Combination of Power connector PA75-11

Nomer Bagéan

-A- (mm)

-B- (mm)

-C- (mm)

-D- (mm)

-E- (mm)

-F- (mm)

-G (mm)

PC5933-T

243

9.7

10.5

2.5

5.3

12.5

6.5

| Perumahan papan vertikal

Combination of Power connector PA75-12

Nomer Bagéan

-A- (mm)

-B- (mm)

-C- (mm)

-D- (mm)

-E- (mm)

-F- (mm)

-G (mm)

PA-HSG-00

35.6

26.7

5.7

3.7

5.3

17.6

16.5


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita