• news_banner

Pameran

Pameran

  • NBC Shows on German CEBIT Exhibition

    NBC Nampilake Pameran CEBIT Jerman

    Minangka teknologi teknologi informasi lan industri digital terkemuka ing donya, CEBIT dianakake ing Hannover, Jerman wiwit tanggal 10 Juni nganti 15 Juni. Klumpukan teknologi informasi lan industri digital paling gedhe ing donya ...
    Waca liyane
  • NBC publish in several well-known newspapers

    NBC nerbitake sawetara koran kondhang

    Wiwit tanggal 14 nganti 16 Maret, pameran Munich Electronica China 2018 dibukak ing Shanghai New International Expo Center. Pameran kasebut udakara 80.000 meter persegi, kanthi meh 1,400 pameran Cina lan manca sing melu pameran kasebut. Sajrone pameran kasebut, NBC Electronic Technologic Co., Lt ...
    Waca liyane
  • NBC shows on the Munich Electronica China 2018 Fair

    NBC ditampilake ing Pameran Munich Electronica China 2018

    Tanggal 14 Maret 2018, pameranMunich Electronica China 2018 dibukak ing Pusat Ekspo Internasional Internasional Shanghai. Pameran kasebut meh 80.000 meter persegi, kanthi meh 1,400 pameran Cina lan manca negara melu acara elektronik ...
    Waca liyane
  • NBC appear on the Munich Electronica China 2018 Fair

    NBC tampil ing Pameran Munich Electronica China 2018

    Ing tanggal 14 Maret ing Shanghai, China, kanthi pimpinan Pak Lee, telung eksekutif senior lan tim perdagangan asing, dheweke melu pameran Munich Electronica China 2018 kanggo nuduhake produk kita. Rapat karo kolega Amerika, Dr. Liu. ANEN merek NBC saka Shanghai ...
    Waca liyane
  • Germany CeBIT

    Jerman CeBIT

    (Tanggal pameran: 2018.06.11-06.15) Pameran rekayasa informasi lan komunikasi paling gedhe ing donya CeBIT minangka pameran komputer sing paling gedhe lan paling internasional. Pameran perdagangan kasebut dianakake saben taun ing pameran Hanover, papan pameran paling gedhe ing donya, ing Hanov ...
    Waca liyane