• news_banner

Warta Industri

Warta Industri

  • New use of power connectors

    Nggunakake konektor listrik anyar

    Rembagan panggunaan konektor daya nduweni akeh, nyatane, pangguna bisa nambah konektor daya menyang model piranti lunak sing ana, digunakake kanggo nyambungake prihatin bisnis lan prihatin silang, amarga semantik AOP, bagean konektor gumantung karo masalah bisnis, konser crosscutting ...
    Waca liyane
  • Four design steps to solve the efficiency problem of power connectors

    Papat langkah desain kanggo ngatasi masalah efisiensi konektor daya

    Kanggo nambah efisiensi kerja sistem pasokan listrik lan njamin fungsi fungsi sistem sing normal, desain peralatan elektronik kudu nambah kerapatan pigura pasokan listrik kabeh, sing tegese syarat kinerja disipasi panas sing luwih dhuwur lan tenaga listrik sing luwih sithik .. .
    Waca liyane
  • Connector modernization plays a very important role in improving production

    Modernisasi konektor duwe peran penting banget kanggo ningkatake produksi

    Kanthi pangembangan produksi modern, konektor duwe peran sing luwih kritis kanggo ningkatake produksi. Konektor nyambungake rong piranti aktif, supaya bisa digabung kanthi efektif kanggo nggayuh tujuan kerja, nuduhake sumber daya kanthi efektif, lan entuk sambungan sing bisa dipercaya .. .
    Waca liyane
  • Future development will focus on reducing crosstalk connectors

    Pangembangan mbesuk bakal fokus nyuda konektor crosstalk

    Kita nganggep teknologi ing ngisor iki dadi kapentingan ing ruang konektor 1. Ora ana integrasi teknologi tameng lan teknologi tameng tradisional. 2. Aplikasi bahan sing ramah lingkungan cocog karo standar RoHS lan bakal tundhuk standar lingkungan sing luwih ketat ing ...
    Waca liyane