• solution

Solusi

Solusi

  • Metal Mesh manufacture

    Pabrik Mesh Logam

    Houd Industrial International Limited (HOUD) minangka pabrikan utama bolong logam lan konektor listrik. HOUD minangka bagean saka Grup NBC. Dumunung ing Kutha Dongguan, China, kanthi kantor ing Shanghai, Dongguan (HOUD), Hong Kong, lan AS. HOUD Kita wis nemtokake jangka panjang ...
    Waca liyane
  • Earphone Structure Solutions

    Solusi Struktur Earphone

    Kanthi kemajuan jaman, panjaluk wong kanggo headphone ora bakal wareg maneh karo lagu-lagu sederhana nanging luwih akeh fungsi kanggo headphone. Panjaluk konsumen bakal ngrangsang produk headset menyang arah nirkabel lan cerdas, kalebu interaksi swara, ...
    Waca liyane
  • UPS Power Application Solutions

    Solusi Aplikasi Daya UPS

    UPS (Uninterruptible Power System) minangka pasokan listrik sing ora bisa ngganggu sing nyambungake batere (asring bathi pangopènan bebas asam timbal) menyang komputer host lan ngowahi daya DC dadi tenaga utilitas liwat sirkuit modul kayata inverter inang. Iki biasane digunakake kanggo prov ...
    Waca liyane
  • Fast charging solution for forklift truck

    Solusi ngisi daya cepet kanggo truk forklift

    Kanthi majune teknologi, kabeh jinis alat listrik kanggo nambah efisiensi urip saben dinane, lan alat listrik kasebut ana gandhengane karo muatan, diiringi arus konduksi keamanan sing cocog, lan bisa nyadari plug konektor cepet digawe. ANEN Konektor Saiki Dhuwur kanggo ...
    Waca liyane
  • Solution of Led Connector

    Solusi Konektor Led

    Kanthi pangembangan masarakat lan inovasi terus-terusan ilmu pengetahuan lan teknologi, konektor lampu ANEN katon kaya wektu sing dibutuhake. Seri lampu lan konektor iki bisa cepet dipasang, gampang dipasang, aman lan hemat energi, nambah efisiensi ...
    Waca liyane
  • New Energy Automotive Connector Solutions

    Solusi Konektor Otomotif Energi Anyar

    Kanthi nambah otomotif energi anyar, Konstruksi tumpukan pengisian daya saya cepet lan panjaluk konektor tuwuh kanthi cepet. Kanggo nanggepi pangembangan kendaraan energi anyar sing cepet ing mbesuke, konektor mobil listrik ANEN anyar duwe ciri ...
    Waca liyane
  • Solar Power Station System Solutions

    Solusi Sistem Stasiun Tenaga Surya

    Karakteristik: Pembangkit listrik tenaga surya, amarga ciri khas kasebut yaiku perlindungan lingkungan konservasi energi lan investasi siji-sijine, entuk manfaat jangka panjang, saiki berkembang ing kabeh negara maju kanthi cepet, sing nglairake konektor surya "Plug-and-play", ANEN surya ...
    Waca liyane
  • OT Terminal Series Products Solutions

    Solusi Produk Seri OT Terminal

    Terminal kuningan, uga dikenal minangka kawat, kawat tembaga, irung tembaga, blok terminal, lan liya-liyane, digunakake kanggo kabel listrik kabel listrik sing disambungake karo perlengkapan peralatan listrik, sisih ndhuwur minangka sekrup tetep ing sisih, amarga sawise dikupas ing mburi kabel tembaga ...
    Waca liyane
  • Emergency Power Supply Vehicle Rapid Connecting Solution

    Solusi Koneksi Cepet Kendaraan Kendaraan Darurat

    Tenaga listrik minangka industri energi dhasar sing paling Penting / dhasar ing pangembangan ekonomi nasional, kanthi pangembangan jaman, penerapan peralatan informasi daya listrik saya saya akeh; macem-macem acara nuntut darurat ...
    Waca liyane