• news_banner

Warta

Warta

  • About the development of power connector filter technology

    Babagan pangembangan teknologi filter konektor daya

    Kanthi pangembangan teknologi panyaring konektor daya, teknologi nyaring efektif banget kanggo nyegah gangguan elektromagnetik, utamane kanggo sinyal EMI ngalihake pasokan listrik, sing bisa menehi pengaruh sing apik kanggo konduksi interferensi lan radiasi gangguan. Beda ...
    Waca liyane
  • Note those aspects when purchasing power connectors

    Elingi aspek kasebut nalika tuku konektor daya

    Konektor daya sing tuku ora bisa dadi wong sing kudu ngrampungake, ana akeh tautan, kanggo akeh profesional sing melu, wong sing ngerti tenan babagan kualitas konektor, konektor sing bisa digunakake kanthi ngadeg utawa tiba saben komponen , sawetara wong nyekel rega kon ...
    Waca liyane
  • Power connectors will dominate

    Konektor listrik bakal dominasi

    Pangembangan industri konektor daya sing cepet bisa diringkes kaya ing ngisor iki. Kaping pisanan, tuwuh cepet lan tenaga penggerak saka perusahaan unggulan lokal. Kajaba iku, industri konektor daya dipengaruhi teknologi, sing nggawe ambang entri kanggo perusahaan anyar ...
    Waca liyane
  • Standard for charging power connectors in electric vehicles

    Standar kanggo ngisi daya konektor listrik ing kendaraan listrik

    "Kabeh piranti sing ngisi konektor listrik sing bakal digunakake wong mbesuk duwe konektor listrik siji-sijine supaya kendaraan listrik bisa digunakake kanggo ngisi daya," ujare Gery Kissel, kepala grup bisnis hibrida iae, ing sawijining pernyataan. SAE International bubar ngumumake ...
    Waca liyane
  • Power connector to micro, chip, modular

    Konektor daya menyang mikro, chip, modular

    Konektor daya bakal miniatur, tipis, chip, komposit, multi-fungsi, presisi tinggi lan umur dawa. Lan dheweke kudu nambah kinerja komprehensif resistensi panas, reresik, panyegelan lan resistensi lingkungan. Konektor listrik, konektor batere, konektor industri ...
    Waca liyane
  • New use of power connectors

    Nggunakake konektor listrik anyar

    Rembagan panggunaan konektor daya nduweni akeh, nyatane, pangguna bisa nambah konektor daya menyang model piranti lunak sing ana, digunakake kanggo nyambungake prihatin bisnis lan prihatin silang, amarga semantik AOP, bagean konektor gumantung karo masalah bisnis, konser crosscutting ...
    Waca liyane
  • Four design steps to solve the efficiency problem of power connectors

    Papat langkah desain kanggo ngatasi masalah efisiensi konektor daya

    Kanggo nambah efisiensi kerja sistem pasokan listrik lan njamin fungsi fungsi sistem sing normal, desain peralatan elektronik kudu nambah kerapatan pigura pasokan listrik kabeh, sing tegese syarat kinerja disipasi panas sing luwih dhuwur lan tenaga listrik sing luwih sithik .. .
    Waca liyane
  • Connector modernization plays a very important role in improving production

    Modernisasi konektor duwe peran penting banget kanggo ningkatake produksi

    Kanthi pangembangan produksi modern, konektor duwe peran sing luwih kritis kanggo ningkatake produksi. Konektor nyambungake rong piranti aktif, supaya bisa digabung kanthi efektif kanggo nggayuh tujuan kerja, nuduhake sumber daya kanthi efektif, lan entuk sambungan sing bisa dipercaya .. .
    Waca liyane
  • Future development will focus on reducing crosstalk connectors

    Pangembangan mbesuk bakal fokus nyuda konektor crosstalk

    Kita nganggep teknologi ing ngisor iki dadi kapentingan ing ruang konektor 1. Ora ana integrasi teknologi tameng lan teknologi tameng tradisional. 2. Aplikasi bahan sing ramah lingkungan cocog karo standar RoHS lan bakal tundhuk standar lingkungan sing luwih ketat ing ...
    Waca liyane
  • NBC Shows on German CEBIT Exhibition

    NBC Nampilake Pameran CEBIT Jerman

    Minangka teknologi teknologi informasi lan industri digital terkemuka ing donya, CEBIT dianakake ing Hannover, Jerman wiwit tanggal 10 Juni nganti 15 Juni. Klumpukan teknologi informasi lan industri digital paling gedhe ing donya ...
    Waca liyane
  • NBC publish in several well-known newspapers

    NBC nerbitake sawetara koran kondhang

    Wiwit tanggal 14 nganti 16 Maret, pameran Munich Electronica China 2018 dibukak ing Shanghai New International Expo Center. Pameran kasebut udakara 80.000 meter persegi, kanthi meh 1,400 pameran Cina lan manca sing melu pameran kasebut. Sajrone pameran kasebut, NBC Electronic Technologic Co., Lt ...
    Waca liyane
  • NBC shows on the Munich Electronica China 2018 Fair

    NBC ditampilake ing Pameran Munich Electronica China 2018

    Tanggal 14 Maret 2018, pameranMunich Electronica China 2018 dibukak ing Pusat Ekspo Internasional Internasional Shanghai. Pameran kasebut meh 80.000 meter persegi, kanthi meh 1,400 pameran Cina lan manca negara melu acara elektronik ...
    Waca liyane