• news_banner

Warta Dhuwur

Warta Dhuwur

  • About the development of power connector filter technology

    Babagan pangembangan teknologi filter konektor daya

    Kanthi pangembangan teknologi panyaring konektor daya, teknologi nyaring efektif banget kanggo nyegah gangguan elektromagnetik, utamane kanggo sinyal EMI ngalihake pasokan listrik, sing bisa menehi pengaruh sing apik kanggo konduksi interferensi lan radiasi gangguan. Beda ...
    Waca liyane
  • Note those aspects when purchasing power connectors

    Elingi aspek kasebut nalika tuku konektor daya

    Konektor daya sing tuku ora bisa dadi wong sing kudu ngrampungake, ana akeh tautan, kanggo akeh profesional sing melu, wong sing ngerti tenan babagan kualitas konektor, konektor sing bisa digunakake kanthi ngadeg utawa tiba saben komponen , sawetara wong nyekel rega kon ...
    Waca liyane
  • Power connectors will dominate

    Konektor listrik bakal dominasi

    Pangembangan industri konektor daya sing cepet bisa diringkes kaya ing ngisor iki. Kaping pisanan, tuwuh cepet lan tenaga penggerak saka perusahaan unggulan lokal. Kajaba iku, industri konektor daya dipengaruhi teknologi, sing nggawe ambang entri kanggo perusahaan anyar ...
    Waca liyane
  • Standard for charging power connectors in electric vehicles

    Standar kanggo ngisi daya konektor listrik ing kendaraan listrik

    "Kabeh piranti sing ngisi konektor listrik sing bakal digunakake wong mbesuk duwe konektor listrik siji-sijine supaya kendaraan listrik bisa digunakake kanggo ngisi daya," ujare Gery Kissel, kepala grup bisnis hibrida iae, ing sawijining pernyataan. SAE International bubar ngumumake ...
    Waca liyane
  • Power connector to micro, chip, modular

    Konektor daya menyang mikro, chip, modular

    Konektor daya bakal miniatur, tipis, chip, komposit, multi-fungsi, presisi tinggi lan umur dawa. Lan dheweke kudu nambah kinerja komprehensif resistensi panas, reresik, panyegelan lan resistensi lingkungan. Konektor listrik, konektor batere, konektor industri ...
    Waca liyane