• news_banner

Warta

Babagan pangembangan teknologi filter konektor daya

Kanthi pangembangan teknologi panyaring konektor daya, teknologi nyaring efektif banget kanggo nyegah gangguan elektromagnetik, utamane kanggo sinyal EMI ngalihake pasokan listrik, sing bisa menehi pengaruh sing apik kanggo konduksi interferensi lan radiasi gangguan. Sinyal gangguan mode diferensial lan sinyal gangguan mode umum bisa makili kabeh sinyal gangguan konduksi ing pasokan listrik.

About the development of power connector filter technology

Tilas utamane nuduhake sinyal gangguan sing ditularake ing antarane rong kabel, sing kalebu gangguan simetri lan ditandhani kanthi frekuensi rendah, amplitudo gangguan cilik lan gangguan elektromagnetik sing digawe cilik. Sing terakhir utamane nuduhake transmisi sinyal gangguan ing antarane kawat lan kandhang (lemah), sing kalebu gangguan asimetris, lan ditandhani kanthi frekuensi dhuwur, amplitudo gangguan gedhe lan gangguan elektromagnetik sing gedhe.

Adhedhasar analisis ing ndhuwur, sinyal EMI bisa dikontrol ing sangisore level watesan sing ditemtokake standar EMI kanggo nggayuh tujuan nyuda gangguan konduksi. Saliyane nyuda sumber gangguan sing efektif, filter EMI sing dipasang ing sirkuit input lan output pasokan daya ganti uga minangka cara penting kanggo nyegah gangguan elektromagnetik. Frekuensi operasi umum piranti elektronik biasane antara 10MHz lan 50MHz. Akeh standar EMC watesan level interferensi konduksi paling endhek 10 MHZ, kanggo sinyal EMI suplai daya frekuensi dhuwur, yen pilihan struktur jaringan saringan EMI sing gampang utawa sirkuit filter EMI sing decoupling cukup gampang, ora mung bisa nggayuh tujuan nyuda intensitas mode mode umum frekuensi dhuwur, uga bisa ngatasi efek nyaring peraturan EMC.

Prinsip desain konektor listrik filter adhedhasar prinsip ing ndhuwur. Ana masalah interferensi antara peralatan listrik lan pasokan listrik lan ing antarane macem-macem peralatan listrik, lan konektor listrik filter minangka pilihan sing becik kanggo nyuda gangguan kasebut. Amarga saben pin konektor saringan duwe filter low-pass, saben pin bisa nyaring arus modus kanthi efektif. Kajaba iku, konektor listrik saringan uga kompatibilitas sing apik, ukuran antarmuka lan ukuran bentuk lan konektor listrik biasa padha, mula bisa diganti langsung.

Kajaba iku, panggunaan konektor daya saringan uga duwe ekonomi sing apik, utamane amarga konektor daya saringan mung kudu dipasang ing plabuhan kasus sing dilindhungi. Sawise ngilangi gangguan saiki ing kabel, konduktor ora bakal ngrasakake sinyal gangguan maneh, mula nduweni kinerja sing luwih stabil tinimbang kabel sing dilindhungi. Konektor listrik saringan ora duwe syarat sing dhuwur kanggo sambungan kabel, mula ora perlu nggunakake kabel tameng kanthi kualitas tinggi, sing luwih bisa nuduhake ekonomine sing luwih apik.


Wektu kiriman: Okt-19-2019